Smútok, bolesť, hnev! Srdcervúce slová matky, ktorej syna chladnokrvne zavraždili v Bratislave
15 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

Dana z Bratislavy prežila svojho milovaného syna, dvadsaťsedemročného Juraja, ktorého chladnokrvne zavraždil na Zámockej ulici deväťnásťročný strelec. V osudný večer mama Jurajovi volala hneď potom, ako sa o streľbe dozvedela, ale nedvíhal. Šokoval ju príchod policajtov, ktorý jej oznámili krutú správu. Stále jej to pripadá ako zlý sen.

Pre svoju mamu bol všetkým. Stále jej smrť syna pripadá ako zlý sen. Prežíva obrovský smútok, bolesť a lomcuje ňou hnev. Vždy usmiaty a dobre naladený Juraj musel zomrieť. Smutnú správu jej oznámili policajti ráno o tretej.

„Zvonili mi okolo tretej ráno a oznámili mi tú najhoršiu správu v živote. Ja som ešte do rána mala pocit, že je to len zlý sen, že sa zobudím a všetko bude inak,povedala cez slzy Dana, pre denník Nový čas. 

Juraj má aj mladšieho osemnásťročného brata Samka, ktorému keď zomrel otec, tak rodine pomáhal práve Juraj, ktorý na Samkove blížiace sa narodiny naplánoval výlet do Prahy. Jeho mama ale po babičke a manželovi musí pochovať aj Juraja.

Dnes sa to už NEDÁ vziať späť! Pozrite si TVRDÉ slová Záborskej, Kollára či Matoviča na LGBTI komunitu
Na Slovensku je zvykom, že pri veľkých tragédiách sa politici predháňajú v nápadoch, ako zabrániť niečomu podobnému. Presne to sa stalo aj po dvojnásobnej vražde na Zámockej ulici v Bratislave. K tejto tragédii však nemalou mierou prispeli aj... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Juraj pred mamou nemal tajomstvá. Vedela, že je gej

„Povedal mi to, keď bol ôsmak. Samozrejme, že som nebola nadšená, zaskočilo ma to, ale neskôr som sa s tým vyrovnala. Bol to môj syn a milovala som ho takého, aký bol. Práve takíto ľudia sú iní nielen orientáciou, ale aj tým, že sú citlivejší, srdečnejší a všetko vnímajú srdiečkom, a presne taký bol môj Jurko, ktorý bol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Ani neviem, čo mám na to povedať, je to všetko ako zo zlého, šialeného sna,“ povedala Jurajova mama, ktorá o pár dní bude stáť pri rakve svojho milovaného syna a bude musieť zvládnuť snáď jednu z najťažších chvíľ v živote, pochovať svojho syna.

Očkovanie proti opičím kiahňam: V Česku zdarma aj pre promiskuitných!
Očkovanie proti opičím kiahňam, a to zadarmo, sa v Česku novo ponúka aj pre ľudí viac ohrozených touto nákazou. Medzi nich sa radia osoby s viacerými sexuálnymi partnermi v uplynulom polroku, ľudia nakazení pohlavnými chorobami alebo sexuálni... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik