Vyplatenie štrnásteho dôchodku seniorom je jeden veľký mýtus vlády
14 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Ohlupovanie verejnosti pokračuje. Vládna koalícia má zrazu plnú hubu rečí o pomoci ľuďom. Všetko je iba jedno obyčajné divadielko. Seniori dostanú iba almužnu, mimochodom nejde tu o žiadny štrnásty dôchodok, informuje Peter Peter Pellegrini na sociálnej sieti.

Seniori dostanú z koláča dieru

Predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini konštatuje, že by ho veľmi zaujímalo, ako konkrétne bude tá pomoc vyzerať a kto koľko dostane. „Zatiaľ vedia seniori, že dostanú len almužnu od 35 EUR do 200 EUR, ako tzv. štrnásty dôchodok 207 miliónov, chcem upozorniť Vás pani vicepremiérka, že Sociálna poisťovňa hospodári tak dobre, že nepotrebuje teraz tento transfer 207 miliónov zmenou rozpočtu, už to môžete kľudne poslať seniorom,“ adresuje svoje slová Pellegrini vicepremiérke Veronike Remišovej (Za ľudí).

Nepomáhajú iba vykrikujú

Za jeho návrh nezahlasovali

Peter Pellegrini pripomína Veronike Remišovej a Milanovi Krajniakovi, že obidvaja odmietli zahlasovať za jeho návrh vyplatiť každému seniorovi 515 Eur do konca tohto roka.

Peter Pellegrini: Koalícia nás vydiera
Aktuálny vládny kabinet nevie dosiahnuť väčšinovú podporu v parlamente a riadenie krajiny prestáva fungovať. Logickým a v demokracii štandardným východiskom z takejto krízy sú predčasné voľby. V TASR TV to vyhlásil predseda mimoparlamentného... Čítať ďalej
12 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik