Hlas ľudu: Ach jaj, pani Remišová, vás trápi vaše ego?
13 | 10 | 2022 I Mária Škultétyová

Prekáža vám, že Blaha, tá Putinova trúba, ako ste ho nazvali, vás v debate na Markíze porazil? Že presvedčil viac divákov ako vy? To vám stojí za to, aby ste sa sťažovali generálnemu? Ale pre toto? O čo vám ide? O ľudí? Alebo o seba?

Áno, Blaha je uštipačný, veď preto má aj množstvo nepriateľov, ale na druhej strane je aj mnoho takých, ktorým sa páči.  Teda fanúšikov. Viac, ako je zopár tých vašich skalných. A priznajte si, že bola to jeho prítomnosť, čo vás  v debate zaskočila. Miesto Fica prišiel Blaha a na toho ste neboli pripravená.  To sa zakryť nedalo. Keď ste chceli vyhrať, mali ste sa viac snažiť.

Eduard Heger tvrdí, že jeho vláda pripravuje výnimočný rozpočet
Na zmiernenie vplyvu vysokých cien energií vláda vyčlenila spolu päť miliárd eur, z toho 1,5 miliardy v tomto a 3,5 miliardy v budúcom roku. Presnú schému pomoci pre firmy a organizácie vláda predstaví v horizonte niekoľkých týždňov, pre domácnosti... Čítať ďalej
12 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Vás trápi vaše ego

A viete vy, čo trápi ľudí? Nie vaše ego, pani Remišová! Ľudí trápi vaša neschopnosť riešiť ich problémy. Štrajkujú, aby vám vyjadrili, že ste neschopní, že neviete vládnuť.  Hovoríte, že makáte.  Čo ste pre ľudí vymakali? Drahé energie? Drahý chlieb?

Myslíte si,  že diváci padnú z vás na zadok

Pozrite si, čo hovoria prieskumy.  Opozičné strany rastú a vy padáte a padáte. Vaša popularita sa prepadá tak, že sa  pomaly  dostanete k nule. A vy čakáte, že televízni diváci padnú z vás na zadok. Nepresvedčili ste ich.  Na hubu padajú, pani ministerka, na hubu! Pre vašu neschopnosť.

Musíte sa zmieriť s porážkou. Vaša strana už umrela. A ak vy ako osoba nechcete s ňou na politický cintorín, hľadajte si nový košiar. Veď skúsenosti z prebiehania už máte. Ale najlepšie by ste urobili,  keby ste z politiky odišli. Nafurt.

Autor: Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Veronika Remišová kritizuje hlasovanie v ktorom prehrala! ČO a OD koho žiada?
Veronika Remišová sa nedokáže zmieriť s výsledkom hlasovania, ktoré prebiehalo v politickej diskusnej relácii televízie Markíza, Na telo. Jej oponentom bol Ľuboš Blaha, ktorý ju v diváckom hlasovaní predbehol. Hlasovanie podľa nej bolo neférové a... Čítať ďalej
12 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik