SPP má nové vedenie
11 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Do funkcie predsedu predstavenstva po Richardovi Prokypčákovi nastúpil s účinnosťou od 10. októbra 2022 Miroslav Kulla. Informáciu potvrdiloMinisterstvo hospodárstva SR.

Funkciu nového podpredsedu predstavenstva získal Marián Široký a ďalšími členmi predstavenstva SPP sú Peter Kučera, Eduard Macejka a Slavomír Vorobel.

Od nového vedenia SPP sa očakáva pružnosť a transparentnosť, čo zdôrazňuje aj hovorca SPP Ondrej Šebesta: „Kľúčovou úlohou SPP aj s novým vedením zostávajú opatrenia na zaistenie bezpečnosti dodávok energií pre potreby odberateľov na Slovensku, pokračovanie v diverzifikácii ich zdrojov a v spolupráci s Ministerstvom hospodárstva SR a ďalšími relevantnými inštitúciami dokončenie opatrení zameraných na zmiernenie dopadu vysokých cien energií na domácnosti, prípadne ďalších zraniteľných odberateľov v roku 2023.“ Zaistenie energetickej bezpečnosti je mimoriadne dôležité, čo sa týka posilnenia odolnosti Slovenska. 

Šéf SPP Prokypčák odstúpil
Šéf Slovenského plynárenského priemyslu Prokypčák odstúpil. Hlavný dôvod vzdania sa funkcie Richarda Prokypčáka, generálneho riaditeľa Slovenského plynárenského priemyslu súvisel s pretrvávajúcimi nezhodami s Petrom Kremským(OĽANO) terajším... Čítať ďalej
06 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik