Naď GRATULUJE Putinovi! A posiela darček
09 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Posielame ďalší darček k narodeninám! Oznámil to na sociálnej sieti slovenský minister obrany Jaroslav Naď. Myslel tým sedemdesiate  narodeniny ruského prezidenta Vladimíra Putina.

Naď sa pridal ku gratulantom

"Ukrajina si pred malou chvíľou prevzala ďalšie dve novovyrobené samohybné kanónové húfnice Zuzana 2. Ide o komerčný kontrakt, v rámci ktorého sme už v lete dodali 4 húfnice, z celkového počtu 8. Teraz teda ďalšie dve a ďalšie dve pôjdu na Ukrajinu čoskoro," informuje Naď.

"Ďakujem KONŠTRUKTA - Defence za enormné úsilie, aby bola technika špičkovo vyrobená a čo najrýchlejšie a bezpečne dodaná. Skvelá práca," dodal.

"Putin dostal v priebehu víkendu hneď niekoľko darčekov, my sa teda pridávame. A ešte raz, prajeme všetko najlepšie, nech sa darí - UKRAJINE!" Uzavrel minister obrany svoju gratuláciu.

Rusko odkazuje: Následky za teroristický čin na Kerčskom moste budú nevyhnutné
Ruský prezident Vladimir Putin v sobotu nariadil prísnejšiu ochranu Kerčského mosta a infraštruktúry dodávajúcej elektrinu a zemný plyn na Krym. Prezidentský dekrét Putin podpísal len niekoľko hodín po výbuchu, ktorý v sobotu ráno poškodil... Čítať ďalej
09 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Neskrývaná teroristická vojna

Ruský vodca Vladimír Putin mal narodeniny 7. októbra a mnohí vidia darček pre neho aj v útoku na Kerčský most z dňa 8.10. Niektorí predstavitelia v Moskve a na Ruskom okupovanej Ukrajine vyzvali na odvetu za výbuch, ktorý v sobotu ťažko poškodil Kerčský most spájajúci Krym a Rusko.

"Vedie sa proti nám neskrývaná teroristická vojna," povedal pre tlačovú agentúru RIA Novosti zástupca ruskej vládnucej strany Oleg Morozov. Agentúra France-Presse citovala predstaviteľa dosadeného Ruskom v okupovanej ukrajinskej Chersonskej oblasti Kirilla Stremousova: "Všetci čakajú na odvetný úder a ten zrejme príde."

Farkašovský odkazuje vláde: Z vašich blábolov sa dôchodcovia nenajedia!
Bývalý novinár a poslanec Karol Farkašovský sa v súvislosti s Mesiacom úcty k starším venuje dávke, ktorú vláda pomenovala "štrnástym dôchodkom". 14. dôchodok V novembrovom výplatnom termíne dostanú tí dôchodcovia, ktorí majú nárok na 13.... Čítať ďalej
09 | 10 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik