Nevhodné pre citlivé povahy! Ďalšia brutálna nehoda v Bratislave! Vodič pod vplyvom alkoholu (Video)
08 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

Internetom niekoľko hodín blúdi video z brutálnej nehody, ktorá sa stala v piatok (7.10.) podvečer v Bratislave.
Vodič pod vplyvom alkoholu narazil do chodkyne. Video nie je vhodné pre citlivé povahy.

Vodič pod vplyvom alkoholu narazil v piatok (7. 10.) podvečer v Bratislave do chodkyne. Dychová skúška u neho preukázala 1,25 promile. TASR o tom informovala podľa TASR, bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

"Dopravní policajti boli včera krátko pred 17.30 h vyslaní na križovatku ulíc Košická – Prievozská, kde došlo k dopravnej nehode medzi 40-ročným vodičom a chodcom," priblížila Šimunková.

U vodiča nemerali 1,25 promile alkoholu, chodkyňu museli so zraneniami previezť do nemocnice. Okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje.

Video nevdhodné pre citlivé povahy, nájdete kliknutím na link:

Igor Daniš: Hanba, Hanba, Hanba! TO sa môže stať hádam IBA na Slovensku!
"Slovensko trpí na absenciu spravodlivosti a morálky. Akoby sme ako národ stále nedospeli. Čo sa musí stať, aby sa tak konečne stalo?" Pýta sa komentátor denníka Pravda, Igor Daniš. "Hanba! Do neba volajúci cynizmus súdnictva" _je názov názorového... Čítať ďalej
08 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik