Anna Belousovová sa pýta: Dokedy sa ešte dáme ohlupovať tou doslova chorou, zvrhlou a nenávistnou propagandou?
07 | 10 | 2022 I Eka Balašková

Annu Belousovovú (NaS) doslova vydesila výzva Zelenského, aby NATO zvážilo preventívny útok na Rusko, ktorú vyslovil počas prejavu v Austrálii.

Udrite!

„Čo by malo NATO robiť? Eliminovať možnosť ruského použitia jadrových zbraní.... Preventívne údery, aby vedeli, čo sa s nimi stane, ak použijú... Prehodnoťte, použitie ich tlaku. To je to, čo by NATO malo urobiť: prehodnotiť, ako sa používa,“ povedal Zelenskyj počas videokonferenčného prejavu v Lowy Institute v Austrálii.

Udrite už na to Rusko!
Zelenskyj vyzval NATO, aby začalo „preventívne“ útoky na Rusko. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vyzval severoatlantickú alianciu, aby začala "preventívne" útoky na Rusko, s cieľom zabrániť Moskve použiť jadrové zbrane. Udrite! „Čo... Čítať ďalej
07 | 10 | 2022 | Milan Laca

Je jasné, "za koho kope"

"Myslím si, že je každému jasné: Ukrajinský prezident Zelenský ozvučuje želania a zámery politiky USA. Potvrdilo sa to už neraz. Preto ma doslova zachvátila úzkosť z jeho vyjadrenia, že "NATO by malo preventívne udrieť na Rusko, aby nemohlo použiť jadrové zbrane", cituje Belousovová Zelenského.

Hovorca Bieleho domu

"Uvedomuje si vôbec tento treťotriedny herec, ktorý sa z vôle mocných ocitol na čele štátu, čo hovorí a aké dôsledky môžu mať jeho slová?! A keďže vieme, že všetko, čo vypustí z úst je v duchu želaní jeho "riadiaceho centra" v USA, treba úplne vážne jeho vyjadrenie brať ako vyjadrenie Bieleho domu. Dokedy sa budeme pozerať na to, ako banda zločincov a vojnových štváčov rozpútava tretiu svetovú vojnu?!" Rozhorčuje sa Belousovová.

Medvedev: Zelenskyj by mal podstúpiť preventívnu operáciu lebky
Zelenskyj vyzval NATO, aby začalo „preventívne“ útoky na Rusko. Medvedev: Dmitrij Anatolievič Medvedev reagoval: Zelenskyj by mal podstúpiť preventívnu operáciu lebky. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vyzval severoatlantickú alianciu, aby... Čítať ďalej
07 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Rusko ako terč

"Dokedy sa ešte dáme ohlupovať tou doslova chorou, zvrhlou a nenávistnou propagandou, kde nejde o hľadanie pravdy a riešení, ale o podnecovanie a šírenie nenávisti, stupňovanie napätia a zahrávanie sa s osudom ľudstva ?! Z Ruska a Rusov sa cielene vytvára terč. Zatiaľ mediálny terč. Terč takej nenávisti, terč takej agresivity až vo mne vzniká podozrenie, že sa svet pripravuje na použitie "preventívnych" útokov voči Rusku. A slová ukrajinského miestodržiteľa USA to len dosvedčujú," poznamenáva predsedníčka NaS.

Oči sa otvárajú aj im

"Chcem veriť, že ľudstvo nestráca schopnosť rozmýšľať. Utvrdzujú ma v tom aj stále častejšie vyjadrenia mnohých osobností aj v USA. Naposledy významný americký ekonóm, ktorý v priamom TV prenose obvinil USA z teroristického činu na plynovode Nord Stream. Stále viac a viac osobností sa nebojí poukázať na skutočnosť, kto je tým najväčším banditským štátom našej planéty. A to ma napĺňa optimizmom v tomto neľahkom čase, ktorý žijeme," nestráca nádej politička. 

Dajte ešte zbrane!
Ukrajina žiada od USA viac systémov protivzdušnej obrany. Kyjev sa pripravuje na útoky na infraštruktúru v zime. Ukrajina zmenila svoj zoznam prioritných zbraní, ktoré dostane od Spojených štátov, keď sa blíži zima. Systémy protivzdušnej obrany... Čítať ďalej
07 | 10 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik