Rúti sa na nás katastrofa, ktorá bude mať nedozerné následky, varuje Laššáková
06 | 10 | 2022 I Tibor Malý

Slováci sú zdesení a podnikatelia pomaly zatvárajú svoje prevádzky. Prežijú len tí najsilnejší, aj to len s odretými ušami. Právnička Judita Laššáková je tvrdou kritičkou súčasnej vlády, čo dala najavo nie raz predtým, a aj teraz vyzýva vo videu Slovákov, ktorým nie je ľahostajné to, čo sa u nás v súčasnosti deje, aby prišli vyjadriť nespokojnosť so situáciou, ktorú spôsobili nielen naši politici, ale aj tí v Bruseli.

Vojna na Ukrajine rozbila nielen samotnú Ukrajinu, ale prakticky celú Európsku úniu. Nie vojensky, ale ekonomicky. Vlastne rozbili sme sa sami sankciami, kde sme uvalili na ruského agresora s cieľom zničiť ho ekonomicky. A výsledok, tak ten je skôr opačný, pretože ekonomicky ničíme najmä sami seba. Vie to aj Judita Laššáková, ktorá tvrdí, že súčasnú katastrofu spôsobili politici, ktorí celkom zlyhali. A Laššákovej otázka hneď v úvode videa „Dokedy si chceme klamať?“ je viac ako na mieste. Ozaj, dokedy?

Zdroj: FB / Judita Laššáková | https://srnaprvommieste.sk/

Slovensko musí byť na prvom mieste

„Ak chceme byť k sebe úprimní, musíme si čestne priznať, že sa na nás rúti katastrofa, ktorá bude mať nedozerné následky. Katastrofa, ktorú nespôsobil trh, lebo trh nezlyhal. Katastrofu spôsobili politici, pretože tí zlyhali. Vyhlásením nezmyselných sankcií sa na nás rúti katastrofa, ktorú spôsobil neuvážený umelý zásah do živého organizmu zvaného ekonomika,“ konštatuje hneď v úvode skúsená právnička a zástankyňa Slovákov. Tento umelý zásah podľa nej vyvolal nedostatok na strane ponuky, kde najsilnejší v panike vytlačili cenu energií do astronomických výšin nehľadiac na tých najslabších.

Gustáv Murín: Stvorili obludu, ktorá teraz kvári celý národ nápadmi jeho chorej mysle
"Vypustili džina z fľaše – teda Matoviča z psychiatrie – a teraz by ho radi natlačili späť. Ale nejde to." Citát Gustáv Murín. Názorový článok spisovateľa Gustáva Nurína s názvom "Matovič – zlo-duch ako mediálny produkt," zverejnený v denníku... Čítať ďalej
02 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Problém, ako to vidí Laššáková, jej pripadá tak, ako keď človeku amputujú nohu a budú mu tvrdiť, že dostane plne funkčnú kompletnú protézu, a ešte ho budú aj presviedčať, že tá protéza bude lepšej kvality ako jeho živá a funkčná noha. „Na a napokon zisťujeme, že tí, ktorí nám nohu odrezali, nám namiesto funkčnej protézy dali drevenú barlu. A ešte sa budú tváriť, ako dobre to vyriešili. To, čo sa na nás valí nie je prírodná katastrofa kde nie je iná cesta,“ píše skúsená právnička.

Tu podľa nej nejde o výbuch sopky či pád meteoritu, tu pochybyli politici. „A tieto chyby vieme a môžeme napraviť, lenže to môžeme urobiť iba spoločne. My, všetci spolu. Tí, ktorí tvoríme Slovensko. My, ľudia na Slovensku musíme byť jednotní a mať Slovensko na prvom mieste. Preto prosím každého, komu nie je naša zem ľahostajná, kto má Slovensko sa 1. mieste, príďte prosím 28. októbra do Košíc,“ burcuje na záver videa Judita Laššáková.

Podrobné informácie nájdete TU!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik