Romana Tabak apeluje na premiéra, aby konečne začal pracovať pre Slovákov
07 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Poslankyňa NR SR, kandidátka na starostku mestskej časti Bratislava-Staré Mesto Romana Tabak(Sme rodina) si po bitkárskych dobrodružných hrách s poslankyňou Janou Bittó Cigánikovou(SAS) najnovšie kopla do premiéra Slovenskej Republiky Eduarda Hegera(OĽANO) v súvislosti s lepšími vyjednanými hospodárskymi podmienkami pre život v Maďarsku, pričom Slovensko zostane niekde v úzadí. Avšak našťastie išlo tentokrát iba o verbálny útok poslankyne, ako informujú topky.sk.

Pán premiér zobuďte sa už, Slovensko krváca

Romana Tabak je členkou výboru pre európske záležitosti. Podľa internetovej stránky americkej spoločnosti Bloomberg Maďarsko nemusí platiť faktúry za plyn ruskému Gazpromu. Informáciu potvrdilo aj samotné maďarské ministerstvo pre hospodársky rozvoj. Topky píšu, že samotnú dohodu podpísal Gazprom s maďarskou štátnou energetickou spoločnosťou MVM.

Tabák sa pochlapila: OŽRATÍ a ZDROGOVANÍ ľudia by nemali pôsobiť v NR SR!
Podala som trestné oznámenie na pani poslankyňu Cigánikovú, informuje o tom poslankyňa Romana Tabák vo svojom aktuálnom statuse na sociálnej sieti. Konflikt medzi dvoma bitkárkami z parlamentu teda pokračuje ďalej. Po tom, ako pred vyše týždňom... Čítať ďalej
05 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Romana Tabak sa nedokáže zmieriť s tým, že Maďari budú mať lepšie životné podmienky v porovnaní so Slovákmi. Nečinnosť premiéra Hegera ju nenecháva chladnou a preto mu adresovala nasledovné slová, za ktorými si jednoznačne stojí: „Pán premiér, máte moju podporu so všetkou úctou a rešpektom. Prosím, majte Slovákov a Slovenky na prvom mieste. Ako je možné, že Gazprom dodá Maďarsku plynu koľko potrebuje a zaplatiť môžu až o tri roky? Prečo my nie a Maďari áno?!,“ tvrdí Tabak.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik