Dědeček sa vzdáva funkcie. Prečítajte si list, ktorý poslal na Deaflympijsky výbor
06 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

 V stredu 5. októbra bol na Deaflympijsky výbor Slovenska doručený rukou písaný list od právneho zástupcu Dušana Dědečka. Oznamuje v ňom svoju abdikáciu z funkcie generálne sekretára, informuje TV JOJ.

 

Celý list Dušana Dědečka: 

Vážení členovia výkonného výboru,
ako už určite viete z médií, svojou hlúposťou a nezodpovednosťou som spôsobil obrovskú tragédiu, ktorou som zmaril životy mladých ľudí a tým som spôsobil neopísateľné utrpenie mnohým ľuďom a negatívne som ovplyvnil životy desiatok ďalších ľudí či pozostalých, ich príbuzných, ako aj mojej rodiny, či mojich známych, vrátane vás.

Uvedomujem si tieto skutočnosti, s ktorými sa nikdy nemôžem zmieriť, a preto týmto abdikujem na post generálneho sekretára.

Viem, že toto moje zlyhanie sa nedá nijako napraviť, ale napriek tomu chcem uviesť, že ma to hlboko a nesmierne mrzí a to aj vo vzťahu voči vám - mojim kolegom a tomu, čo som spolu s vami v DVS budoval.

Preto som sa rozhodol odstúpiť z postu generálneho sekretára DVS, aby ste mohli ďalej napredovať s prácou pre nepočujúcich športovcov, deaflympionikov bezo mňa a bez hanby, ktorá sa so mnou bude tiahnuť navždy.

 

Tragédia, ktorá na slovenských cestách nemá obdoby

Celé Slovensko stále žije tragédiou, ktorá sa stala v nedeľu neskoro večer v centre Bratislavy. Dušan Dědeček, ktorému namerali 1,6 promile alkoholu v krvi, vo vysokej rýchlosti zrazil a usmrtil na zastávke MHD piatich študentov bratislavských vysokých škôl.

Dědečka obvinili z trestného činu všeobecného ohrozenia a prokurátor podal v utorok návrh na väzbu. A to z dôvodov, aby neutiekol a aby nepokračoval v trestnej činnosti. Kedy službukonajúci sudca rozhodne o väzbe, zatiaľ nie je známe.

Dušan Dědeček totiž za jedenásť rokov spáchal 16 priestupkov na úseku dopravy. Väčšinou ho policajti riešili práve za rýchlosť, ale aj iné porušenia.

Nové FAKTY v prípade opitého vodiča z auta smrti! ŠOKUJÚCE slová po vytriezvení
V prípade Dušana Dědečka, ktorý v nedeľu večer v centre Bratislavy na zastávke MHD opitý zrazil a usmrtil piatich študentov, sa objavili nové skutočnosti. V nedeľu popíjal už počas dňa, dlhodobo porušoval cestné pravidlá, informuje TV Markíza. Až... Čítať ďalej
05 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Šokujúce slová po vytriezvení

Hoci bol Dušan Dědeček po tragickej nehode agresívny, po vytriezvení si mal začať uvedomovať, čo svojou neuváženou jazdou spôsobil. Podľa informácií portálu zregionu.sk, mal Dědeček po vytriezvení údajne prosiť policajtov o zbraň, pričom si kľakol na kolená. “Dookola len prosil, aby ho zabili alebo že on sa zabije sám,” poznamenal zdroj.

Hrozí mu výnimočný trest 20 až 25 rokov alebo doživotie.

Nvotová opäť mládeži neprístupne: Ty k.k.t! Koľko takých ožratých smeráckych smradov ešte jazdí po našich cestách?
Slovenskom dnes doslova otriasa správa o nočnej jazde opitého vodiča, ktorý na zastávke MHD v Bratislave usmrtil piatich mladých ľudí. Vyjadrila sa k tomu naša politická vrchnosť, vyjadrili sa k tomu policajti, dopravný podnik... A vyjadrila sa k... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik