Šeliga odkazuje redaktorovi Denníka N: Prerazili ste ďalšie dno!
03 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Majú nás biť? Reaguje pobúrene Juraj Šeliga zo Za ľudí na výzvu redaktora Denníka N. Ten odkazuje Šeligovi a jeho kolegyniam, aby sa neukazovali v uliciach.

"Igor Matovič častuje novinárov nevyberanými slovami a metaforami a aj v nedeľu som v RTVS povedal, že by sa mal ospravedlniť. Jasne hovorím, že také slová do parlamentu nepatria," obraňoval ešte v nedeľu novinárov Šeliga.

Denník N prerazil ďalšie dno!

Zdá sa však, že vyjadrenia podaktorých žurnalistov prestáva tolerovať aj sám podpredseda koaličnej strany Za ľudí. "No Filip Obradovič z Denníka N v nedeľnom Newsfiltri okrem iného píše, že ja a ani kolegyne zo Za ľudí sa nemáme ukazovať na uliciach, ak máme nejaký “chochmes”," citoval poslanec redaktora na sociálnej sieti.

Šeliga priznáva, že nesie svoj diel zodpovednosti za koaličné vládnutie… "Ako však tieto slová chápať? K čomu pán Obradovič vyzýva? Ja nemám chodiť po uliciach a keď mňa alebo moje kolegyne niekto stretne na ulici, tak čo…? Majú nás biť? Opľúvať? Okrikovať?," pýta sa zhrozený politik.

Odborníci hodnotia: Smer vs. Hlas - rivali, či spojenci?
Strana Hlas-SD mala v sobotu v Liptovskom Mikuláši "megalomanský" snem. Predseda Peter Pellegrini ho otvoril slovami o tom, že Hlas je budúcnosť, Smer minulosť. Ako to vidia odborníci? Vo veľkom štýle Príchod Petra Pellegriniho ako veľkej... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

"Pán Obradovič, ak niekto “skočí” do mňa, tak mi to je ukradnuté, ale keď sa niečo stane mojim kolegyniam, tak potom čo…?" Nechápe takúto surovú výzvu redaktora Denníka N.

"Neobhajujem Matoviča, bodka. Ak však niekto (oprávnene) kritizuje Matoviča za neprimerané slová (opakujem neprimerané), a zároveň podsúva naratív, že ja a kolegyne sa nemáme ukazovať na uliciach, tak si myslím, že niečo nie je dobre," dodáva.

Prepáčte, ale toto je štandard?! Toto je úroveň čoho?

"Aby bolo jasné, ja som pripravený na kritiku, to k politike patrí, ale všetko má svoj limit a podsúvať apel na verejný (prinajmenšom) “shame” je ďaleko za čiarou. Som zástanca širokej slobody prejavu, ale tá týmito výrokmi pána Obradoviča u mňa narazila na moje limity. Zároveň verím, že toto je prvý a poslednýkrát, čo reagujem verejne na politického komentátora," uzavrel Šeliga.

Aktualizácia: Štyria mŕtvi študenti v Bratislave! Kollár i Čaputová vyjadrili rodinám sústrasť (FOTO)
Po tragickej nehode v centre Bratislavy je zatiaľ päť obetí a desať ľudí je vážne zranených. Na sociálnej sieti o tom informovala starostka bratislavského Starého Mesta Zuzana Aufrichtová. "Staromestská ulica dnes platí za aroganciu tú najvyššiu... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik