Romana Tabak: Alkoholová fantómka odpúšťam ti
02 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Prosím vás, nikam ju nepozývajte! Opije sa, uráža a napáda ľudí. Nikto sa jej nebude báť, zato že je poslankyňam" píše Romana Tabak na sociálnej sieti a svoj status venuje Jane Bittó Cigánikovej. "Alkoholová fantómka odpúšťam ti," odkazuje Tabák, poslaneckej kolegyni Jane Bittó Cigánikovej.

Romana Tabak sa v príspevku na sociálnej sieti odvoláva na článok, ktorý 8. júna zverejnil denník 1.pluska.sk. V septembri 2021 sa podľa článku odohral v košickom hoteli Boutique Maraton závažný incident. 

„Malo dôjsť k nejakej potýčke a škode na majetku hotela. Zapletená do toho mala byť známa politička. Pokiaľ mám správne informácie, mala mať incident dokonca s recepčnou hotela," prezradil pre Plusku zdroj, ktorý si neželal byť menovaný.

Spomínanou političkou bola podľa denníka 1.pluska.sk, ako aj sama priznala, Bittó Cigániková. 

„Mal tam niekto niečo rozbiť? No tak to vôbec, nič také som nevidela a nezažila. Jediné, čo som mala v hoteli v Košiciach, to bolo vyše pred rokom, keď som ja bola napadnutá v jednom hoteli, osobne majiteľom. Došlo k roztržke, ale ja som bola napadnutá z jeho strany, a tam bol poškodený môj mobilný telefón. To som riešila potom s políciou," uviedla Cigániková s tým, že nemá vedomosť o tom, aby bol zničený nábytok alebo podobne.

Incident Ciganikovej v Košiciach hodnotí poslankyňa Romana Tabak a posiela jej odkaz!

Opäť náhoda, že ju napadli? Klame!

Majiteľ hotela by napadol svojho hosťa - ženu! To určite!

Prosím vás, nikam ju nepozývajte

Opije sa, uráža a napáda ľudí! 

Nikto sa jej nebude báť, zato že je poslankyňa!

Ja vás nebudem presviedčať, že má problém s alkoholom, napáda ľudí a potom to posunie do médií, že ona je obeť❗️

Alkoholová fantómka odpúšťam ti!

Poslankyňu NRSR Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Urobila tak jej kolegyňa z parlamentu Romana Tabák

Tá bola podľa napadnutej v takom animálnom amoku, že sa nevedela absolútne ovládať a nedokázala prestať s ťahaním vlasov. Napadnutá poslankyňa podáva trestné oznámenie.

Poslankyne prerazili akékoľvek DNO! "Tepša" dostala po papuli a skončila na POHOTOVOSTI
Poslankyňu NRSR Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Urobila tak jej kolegyňa z parlamentu Romana Tabák. Tá bola podľa napadnutej v takom animálnom amoku, že sa nevedela absolútne ovládať a nedokázala prestať s ťahaním vlasov. Napadnutá... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Romana sa bránila

Tabák opisuje, že jej parlamentná kolegyňa bola v „nepríčetnom stave“ a vulgárne urážala ju aj jej rodinu.
„Zahnala sa na mňa po tvári a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti. Ja som sa bránila. Mrzí ma, že som sa nechala vyprovokovať a uštedrila jej úder, po ktorom sa ukľudnila,“ vysvetľuje pre Nový čas Romana. Napadnutie kolegyni odpúšťa  a trestné oznámenie nezvažuje hoci Bittó Cigániková začala nadávať  na ňu a jej rodinu.

Tabák vracia úder: Kolegyňu Cigánikovú posiela na test na drogy a odporúča terapeuta
Piatková barová bitka dvoch poslankýň parlamentu vo verejnosti vyvolala veľkú odozvu. Ako to teda bolo? O incidente pre Nový čas prehovorila aj Romana Tabák (Sme rodina) Svoju verziu však má aj Janka Bittó Cigániková (SaS). No a incident si všimli... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Vyšetrovanie bitky poslankýň Tabák (Sme rodina) a Bittó Cigánikovej (SaS) zaujal aj policajného prezidenta Štefana Hamrana. Vyjadril sa k nej. 

Štefan Hamran sa vyjadril k bitke dvoch poslankýň
Vyšetrovanie bitky poslankýň Tabák (Sme rodina) a Bittó Cigánikovej (SaS) zaujíma aj policajného prezidenta Štefana Hamrana. Vyjadril sa k nej. Svedkovia sú, lenže... Poslankyňu NRSR Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Urobila tak jej... Čítať ďalej
30 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.