Miroslav Žiak v akcii
27 | 09 | 2022 I Emanuel Orban

Liberál Miroslav Žiak je povestný svojim takpovediac "tupým" slovníkom. Najnovšie si kopol do poslancov strany OĽaNO a  vo svojom príspevku na sociálnej sieti sa familiárne pýta ministra Naďa, či je ok, ak jeho stranícky kolega Kuriak, gratuluje k víťazstvu strany krajnej pravice v Taliansku Giorgi Meloniovej.

Milan Kuriak napísal v súvislosti s víťazstvom Meloniovej: "Gratulujem a teším sa z výsledku volieb v Taliansku." 

Mal vyššiu mienku

Miroslav Žiak svoju výzvu adresuje Jarovi Naďovi nasledovne: „JA MÁM LEN JEDNU MALÚ OTÁZKU...Jaro Naď, ty si s týmto úplne ok?Ty si ok, keď podporovateľ vlády, kde sedíš aj ty je Tomáš Taraba?Ja neviem, či funkcie menia až takto ľudí ale o tebe som mal teda vyššiu mienku. Akože o ,,liberálnom" krídle som už nemal žiadne ilúzie, ale u teba som aspoň dúfal…“ Začal exposlanec slovnú prestrelku.

Naďova Reakcia

Minister obrany Jaroslav Naď(OĽANO) spätne reagoval na príspevok Žiaka: „Nie nie som. Ale nie som Ok ani keď sa opité poslankyne bijú v bare ako také sliepky a tiež nie som Ok, keď sa SaS správa ako malé dieťa na pieskovisku. Čiže nie, nie som Ok.“ konštatuje Jaroslav Naď.

Posledné slovo

Žiakovi však ministrovo vyjadrenie nestačilo a doplnil: “Jaro, vidím, že nemáš čo povedať, lebo si použil typický putinofilský ačohentizmus… Čakal som, že dáš vecný argument alebo aspoň časť sebareflexie… Snáď si aspoň ty uvedomuješ, že SaS bol tvoj najbližší koaličný partner.”

Zdá sa, že slovenská politická kultúra preráža dno a jediná pomoc od našej vlády je úsmev na perách zo slovných prestreliek a barových bitiek. A národ trpí.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik