Remišová vo forme: Pokrytci, pokrytci, pokrytci!
26 | 09 | 2022 I Mária Škultétyová

Kto? No samozrejme, že Fico a smeráci. V nedeľnej politickej debate s poslancom Takáčom to naša múdra ministerka viackrát povedala. Už aj rúčkou dirigovala a nôžkou podupkávala. Aj sa usmievala a hlavičkou nesúhlasne krútila. Už to bola ona. A pán poslanec nakoniec od nej utŕžil aj „pochvalu“. „Pán poslanec, vy naozaj nič neviete,“ tieto silné slová povedala vicepremiérka, na ktorej sa celé Slovensko bavilo, keď nepoznala výšku DPH. A pána poslanca šokovala výčitkou, ktorú počul prvý raz v živote. Smer že predal slovenské elektrárne. Veru.  Až taká múdra je naša vicepremiérka. Že tá neostala radšej pri vareške!

Ak ste si už z týchto pár slov urobili názor na našu najmúdrejšiu ministerku, nasledovné riadky to len potvrdia.

Len tak na okraj pripomeniem, že pani ministerka je terčom posmechu a kritiky po celom Slovensku. Niekedy ju naozaj ľutujem. Podpora jej strany už klesla pod výšku percenta polotučného mlieka. Otec zakladateľ môže smútiť spolu s následníčkou trónu, ktorému sa všetky nohy polámali a poddaní sa rozutekali kade-tade.

Kým nedávno sa Veronika  na tlačovke takmer rozplakala,  dnes to už nebola ona. Dnes to už opäť bola naša stará dobrá Veronika. Sebavedomá a náramne múdra.

Už sme si zvykli na jej útočný štýl aj na pochvalu, ako im zákony prechádzajú bez problémov. „Dôležitý je výsledok a ten máme,“ povedala so všetkou vážnosťou.

A opäť sa rozoberala trišesťtrojka a Žilinka. To je ten, ktorého ona nechcela. Osobne apelovala, že to nie je dobrá voľba, žiaľ, ani pani prezidentka si nedala poradiť. Generálny prokurátor podľa ministerky zdieľa ruské hoaxy a podáva si ruku s Rusmi. Že prešiel v parlamente, to je chyba. Toto ťaží pani ministerku, nie hlad, chudoba, energie. Žilinka leží Remišovej v žalúdku. Preto ju mrzí, že návrh na trišesťtrojku z dielne OĽaNO neprešiel.  Ale podobný, no problematický Baránikov návrh Žaludi podporia.

Ďalším bonbónikom bol Fico a jeho plačovky. Naozaj, plačovky povedala. Hovorí, že Fico plače, že sú politickí väzni. Ide mu o to, aby zachránil zadok sebe a svojim ľuďom. Keď jej Takáč pripomenul nahrávky a prepisy prokurátorov ÚŠP v prípade Mariána Kučerku, tvárila sa nepríčetne a zmohla sa iba na odpoveď: „To je tá vaša rozprávka.“ Asi sa jej snívalo o Popoluške z jej diplomovky.

Smeru adresovala žiadosť, aby sa hrubo nevyjadroval k pani prezidentke. Nepáčil sa jej protivládny protest, ktorý organizoval pred Prezidentským palácom. Aj by som sa čudovala, keby mu tlieskala. Smer nie je Slušné Slovensko a šibenice. Smeru sa netlieska.

Napokon smerákom poslala odkaz: Pokrytci, pokrytci, pokrytci!

A čo pani ministerka odkázala národu?

Na dôchodcov pôjde pol milióna eur.

Plyn bude. Čo sa týka ceny, budeme to kompenzovať.

My sa postaráme o to, aby sme túto zimu prežili.

A čo jej odkážeme my?

Pani ministerka a vicepremiérka v jednom!

Naozaj? Tých sľubov už bolo!

Autor: Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik