Dobre sa oblečte! Pondelok bude mimoriadne chladný
18 | 09 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Pondelok bude veľmi chladný, padnúť môžu aj teplotné rekordy, varuje SHMÚ.

Pondelok (19. 9.) bude podľa meteorológov veľmi chladný, prekonané môžu byť aj dlhodobé teplotné rekordy. Maximálne teploty budú dosahovať desať až 15 stupňov, na severe lokálne sedem až desať stupňov Celzia. Na sociálnej sieti o tom informuje Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ).  

Podľa SHMÚ ide v tejto ročnej dobe o veľmi nízke teploty na úrovni dlhodobých rekordov. "Môžu byť ojedinele aj prekonané," upozornili meteorológovia.

"Zároveň bude pokračovať cyklonálna situácia s početnými prehánkami, ojedinele aj búrkami," podotklo SHMÚ. Hranica sneženia na horách podľa meteorológov klesá do približne 1200 až 1300 metrov, na severe prechodne aj nižšie.

Belousovová: Budeme poslednou kockou domina, ktorá úplne ľahne
Nechcem byť kuvikom, ale reálne to s nami vyzerá veľmi zle, upozorňuje vo svojom nedeľnom statuse Anna Belousovová (NaS). Uvádza aj dôvody "- ešte sme sa ani nevysporiadali s dôsledkami kovidovej krízy a vhupli sme do krízy, ktorá vyplýva zo... Čítať ďalej
18 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik