Blaha si všimol nový trend - liberáli majú po chlebe
18 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Ako tak chodíme po Slovensku, všímame si nový trend - čoraz viac mladých ľudí sa búri proti systému a hlási sa k nám, skonštatoval opozičný poslanec Ľuboš Blaha na sociálnej sieti Telegram.

Naivita ich už prešla

Už dávno sú podľa smeráka preč tie časy, kedy sa mestská mládež iba zhulovala a volila SaS-ku. "Pamätáte - mladí liberálni chaloši snívali o tom, ako strašne zbohatnú - už rátali, koľko limuzín si kúpia a bum, skončili ako závozníci v Amazone," krúti hlavou s povzdychom nad krásnou naivitou mladosti Blaha.

"Ale aj tak doma sedeli za kompom v Hoteli Mama a kým hejtovali smeráckych seniorov na fejsbúku, čakali, že im mamina donesie do detskej kakavko. Hovorili sme im deti hamburgerov, lebo slepo preberali ideológiu establišmentu," spomína politik.

Mladí menia smer

Podľa Blahu stále sa takí nájdu, ale už aj tým posledným zvyškom mladých "slniečkarov je trápne predstierať, že je rebéliou, ak obhajujú sorosovské máňušky ako Čaputová či Šimečka. Pravica už vyšla z módy".

"Na naše stretnutia chodia mladí ľudia s tričkami Che Guevaru a chcú sa naozaj búriť - proti nerovnosti a kapitalistickému zlu. V utorok 20.9. prídu na protest aj mladí ľudia, ktorí si nenechajú vymývať mozgy Markízou a Denníkom N. Ďakujeme za to," uzavrel smerák.

Fico súhlasí s Kollárom: Táto vláda je blázinec, psychiatria, mizéria
V nedeľnej diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 sa stretli lídri Robert Fico (Smer-SD) a Boris Kollár (Sme rodina). Zhodli sa na mnohých veciach. Mediátor Kollár Práve on v piatok rokoval so SaS, ktorá v tomto týždni stála za obštrukciou... Čítať ďalej
18 | 09 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik