Zlatica Kušnírová odkazuje vláde: Nie pre TOTO sme vás volili!
17 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Zlaticu Kušnírovú pozná celé Slovensko od februára 2018, kedy zavraždili jej dcéru a nastávajúceho zaťa - novinára Jána Kuciaka. Zdá sa, že už aj ju prestáva baviť to, čo sa na Slovensku deje v ostatných mesiacoch a tak našim vládnym činiteľom pripomenula, prečo ich ľudia volili.

Smrť mladého páru

Dňa 21. februára 2018 Slovenskom otriasol nález vo Veľkej Mači - v dome, ktorý si novinár Ján Kuciak a jeho nastávajúca, archeologička Martina Kušnírová postupne renovovali, ich našli oboch zavraždených. Kým prebiehalo vyšetrovanie, do ulíc vyšli ľudia a padla vláda Roberta Fica.

Milión na stole

Tomu vtedy nepomohla ani vypísaná odmena - milión eur, ktorú počas tlačovky nechal demonštratívne vystaviť na Úrade vlády. Do ulíc vyšlo Za slušné Slovensko a vo funkcii ho nahradil Peter Pellegrini, ktorý vládu dotiahol do konca volebného obdobia. 

Motoristi pozor! Viaceré obmedzenia v Bratislave
Polícia upozorňuje na viaceré dopravné obmedzenia v Bratislave počas víkendu. Týkajú sa Tunela Sitina či diaľnice R7. Policajti o tom informujú na sociálnej sieti. Pre pravidelnú jesennú údržbu uzavrú Tunel Sitina. Obmedzenie potrvá od piatka od... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Vyzeralo to nádejne

"Kým boli protesty Za slušné Slovensko, národ sa zmobilizoval a vyzeralo to, že sa môže zjednať náprava na Slovensku. Prišiel do toho covid, nové voľby. Nová vláda mala dobré úmysly, skončilo to tak, ako to skončilo, špajza prázdna, peňazí nebolo, aj do dnešného dňa sa zaoberajú covidom. Je tam množstvo chýb, voči ktorým mám aj ja výhrady, ale na druhej strane robia, čo môžu," hovorí matka Martiny Kušnírovej pre Plusku.

Hlúposti sa na Slovensku veľmi darí

"A čo je najhoršie, že opozícia získava zase na moci. Ožili politické mŕtvoly, ktoré doteraz čušali, ako voš pod chrastou, lebo sa báli, čo s nimi urobí nová vláda a teraz nanovo začali útočiť. To je veľmi zlé, to by som chcela vytknúť aj súčasnej vláde, že sú bojazliví. Ale nie preto sme ich volili, nie preto zomreli Martinka s Jankom, aby sa báli opozície, že by sa báli Fica a spol., aby si oni robili čo chceli. Ľudia by si mali nejako obnoviť mozgové závity, lebo v poslednej dobe začala nejako veľmi úradovať hlúposť na Slovensku," odkazuje Kušnírová. 

Šutaj Eštok: "Pobaľte sa a odchod!"(VIDEO)
Poslanec Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) navrhol koaličným poslancom podľa neho najkratšiu cestu z politickej situácie, v ktorej sa Slovensko nachádza. Tri otázky "Na 99 percent sa nás ľudia pýtajú tri veci: kedy skončí táto banda amatérov pri vláde;... Čítať ďalej
15 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik