Naď sa chváli, generál Viktorín mu odkazuje: Pán minister, ste trápny
17 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Generál Viktorín (Republika) na svojej facebookovej nástenke pred pár dňami skonštatoval, že minister obrany Naď (OĽaNO) je z hodiny na hodinu trápnejší, zatiaľ čo ten chodí po svete a preberá si ceny za svoje aktivity v oblasti pomoci Ukrajine.

Dobrá rada

"Pán minister Naď, ste trápny a podotýkam, že zo dňa na deň a z hodiny na hodinu viac a viac. Neriešte medzinárodnú hanbu, o ktorej hovoríte a ktorá mimochodom neexistuje. Skôr riešte ako pomôcť ľuďom na Slovensku. Tá Vaša agresívna rétorika patrí k minulému storočiu, k obdobiu Studenej vojny a nie je prijateľná v 21. storočí. To, čo ste predviedli v NR SR tento týždeň smerom ku koaličným poslancom, je detinské, úbohé a nehodné akéhokoľvek ministra. Aj oni konečne pochopili čo ste zač!" píše generál Viktorín.

Domáca úloha

"Asi máte dobrého učiteľa a teraz Slovensko v priamom prenose vidí, prečo si Vás vybral. Alebo nie? Ešte raz: priorita nie je medzinárodné pódium, ani chlebíčky, potľapkávanie a úsmevy v Bruseli. Prioritou je a aj bude občan. Opakujte si to alebo napíšte 1000x a berte to ako domácu úlohu," odporúča Viktorín.

Aktualizácia - Hroby ruských vojakov v Ladomirovej: Ruský veľvyslanec obviňuje, starosta sa bráni
Pred dvoma mesiacmi bol na príkaz starostu obce Ladomirová bagrom zrovnaný so zemou cintorína z 1. sv. vojny, skonštatovala ruská ambasáda. "Ruská ambasáda na Slovensku ihneď po zistení poslala slovenskému ministerstvu nótu," informuje o skutku... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Poctený Naď ďakuje

"Som úprimne dojatý a nesmierne si vážim, že odborná bezpečnostná a zahraničnopolitická komunita pozitívne vníma prácu, ktorú spolu s mojimi kolegami robíme pre budovanie vzťahov medzi Slovenskom a Českom v oblasti obrany a bezpečnosti a tiež pri pevnom ukotvení nášho členstva v NATO a EÚ," neskrýva radosť minister obrany.

"V neposlednom rade som vďačný za ocenenie nášho úsilia pri podpore Ukrajiny, ktorá, povedzme si úprimne, je na Slovensku sťažená zvláštne-motivovanou nadprácou a geopolitickým blúznením viacerých politických “činiteľov”, ale tiež napríklad kadejakých Ruskom organizovaných a platených trolích fariem," neodpustí si Naď poznámku.

Nedá sa odradiť

"Nič z toho ma ale neodradí a budem aj naďalej spolu s kolegami v rezorte makať, aby bolo Slovensko v bezpečí a aby sme našim priateľom pomohli z celých síl. A to presne tak, ako nám oni pomohli v našom národnom povstaní proti nacizmu. Ďakujem za medzinárodné ocenenie Czech and Slovak Transatlantic Award, ktoré mi bolo včera počas Dní NATO v Ostrave oficiálne udelené," píše minister Naď na svojom profile na sociálnej sieti.

"Toto ocenenie dostali za desaťročie jeho udeľovania viaceré osobnosti svetovej politiky ako napríklad Madeleine Albright, Anders Fogh Rasmussen, Carl Bildt, Karel Schwarzenberg či Eduard Kukan. Som naozaj poctený a mimoriadne si to vážim," uzatvára Jaroslav Naď.

Matovič závažne obvinil Pellegriniho. Slová analytika hovoria za všetko! (VIDEO)
V utorok, popri všelijakých iných obvineniach, vyslovil Igor Matovič aj závažné obvinenie Petra Pellegriniho. To zaujalo aj bezpečnostného analytika Juraja Zábojníka. Utorkové obvinenie Minister financií Igor Matovič (OĽaNO) v utorok v parlamente... Čítať ďalej
15 | 09 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik