Kaliňák: Za Hegerove priznanie už mal mať VYKOPNUTÉ dvere NAKOU! (VIDEO)
17 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Premiér Heger sa priznal, že u pána Kaľavského bol orodovať za svojho kamaráta Kaňku, pripomína udalosti okolo stretnutia premiéra s bývalým operatívcom NAKA Jánom Káľavským Robert Kaliňák. Ako by to dopadlo, keby na Hegerovom mieste boli smeráci?

"V prípade, ak by sa také niečo stalo mne alebo Robertovi Ficovi, tak by sme boli vo väzbe. Odkazujem novinárom, nech konečne otvoria oči a prestanú brániť túto vládu," apeluje exminister vnútra.

"Úlohou vlády je od rána do večera sa starať o občanov. Kríza je čas, kedy sa môže ukázať schopnosť vládnych činiteľov organizačne zvládnuť zložitú situáciu tak, aby obyvatelia trpeli čo najmenej," pripomína Kaliňák.

Táto vláda sa však podľa smeráka stará len sama o seba, kto je dobrý, kto zlý, kto koho podviedol. "Alibisticky čakajú, veď to nejak dopadne, niečo Brusel vymyslí. Teraz sme ale v situácii, keď musí zabrať slovenská vláda a oni to nepochopili," uzavrel Kaliňák.

Celý rozhovor nájdete tu: 

https://m.youtube.com/watch?v=TXguoQD6njo

Politológ Michelko: Heger nemá plán a ani netuší, ako ďalej vládnuť
Politológ a vydavateľ Roman Michelko sa pod drobnohľadom pozrel na dianie vo vládnej koalícii, hlavne na nie vždy logické a pochopiteľné kroky SaS. Redakcia HD prináša čitateľom názor Romana Michelka v plnom znení. Pokus o otvorenie septembrovej... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik