Veronike Remišovej nevadí menšinová vláda. Vyzýva k prebudeniu sa!
14 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Áno, je tu menšinová vláda, ale menšinovú vládu má aj francúzsky prezident Macron, no riadne to funguje a prijímajú sa zákony," uviedla Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. Na sociálnej sieti vyzvala k prebudeniu sa!

"Brať plat a nepracovať nie je božskou výsadou poslancov," myslí si Remišová

"Dnes začína riadna schôdza Národnej rady, kde sú mnohé opatrenia a zákony, ktoré reálne pomáhajú zlepšovať život ľuďom v ťažkých časoch. Médiámi sa však šíri téza, že kráľovskou výsadou opozičných poslancov je robiť “obštrukcie”, to znamená vykázať sa v hlasovacom zariadení ako neprítomný, aby sa napríklad neotvorila schôdza a podobne. Zároveň už niektorí opoziční poslanci odkázali, že to takto robiť budú," uviedla na sociálnej sieti.

Americký prezident Joe Biden sa po svojom prejave stratil na pódiu (Video)
Americký prezident Joe Biden sa po svojom prejave stratil na pódiu Americký prezident Joe Biden vystúpil v pondelok v prezidentskej knižnici a múzeu Johna F. Kennedyho v Bostone. Biden po svojom príhovore poďakoval publiku za pozornosť a následne... Čítať ďalej
14 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Poslanci Národnej rady majú kráľovský plat a skladali sľub, že budú pracovať len a len v záujme občanov Slovenskej republiky, tvrdí Remišová

"Akým záujmom slovenských občanov je, že sa nebudú prijímať zákony na pomoc ľuďom, len preto, že sa niektorí poslanci rozhodli politikárčiť a robiť “obštrukcie", čiže nepracovať?" Pýta sa ministerka.

"Áno, je tu menšinová vláda, ale menšinovú vládu má aj francúzsky prezident Macron, no riadne to funguje a prijímajú sa zákony," príkladom poukazuje, ako sa to dá.

Páni poslanci, zobuďte sa! Vyzýva ministerka Remišová

"Za našimi hranicami zúri vojna, je tu globálna inflácia, s ktorou sa trápia všetky vyspelé krajiny sveta, čaká nás celoeurópska energetická kríza aká tu nebola od vzniku Európskej únie a vy idete robiť “obštrukcie”!" Píše na sociálnej sieti.

"Občania nemôžu byť rukojemníkmi nezodpovedných poslancov! Dnes nežijeme časy, kedy poslanci môžu brať plat a nepracovať. Dnes žijeme časy, kedy všetci politici musia spojiť sily a pomáhať ľuďom prežiť túto krízu. To je zodpovedná koaličná aj opozičná politika," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti.

Aktuálne! Z minúty, na minútu
Aktuálne! Z minúty, na minútu o dianí na Slovensku, zo Zahraničia, z regiónov Slovenska, ale aj z oblasti ekonomiky. Už nemusíte hľadať inde. Buďte v obraze! Iba s Hlavným denníkom. 21:00 Prví zástupcovia verejnosti sa po dlhom a trpezlivom čakaní... Čítať ďalej
14 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik