Romana Tabak kričala Sulíkovi, že je najväčšia brzda! (Video)
14 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

SaS sa dnes podujala na experiment. Poslanci NR SR za SaS chceli poukázať na to, ako môže v budúcnosti fungovať vládnutie v menšinovom zložení. Na tlačovku strany SaS prišla aj bývalá poslankyňa za stranu OĽaNO, súčasne za stranu Sme rodina. Sulíkovi vykrikovala, že je najväčšia brzda! 

Poslanci Národnej rady (NR) SR za SaS nepomohli v stredu otvoriť riadnu schôdzu, pretože chceli vidieť, ako si koalícia predstavuje vládnutie. Ozrejmil to šéf SaS Richard Sulík, ktorý už sedí v parlamentnej lavici. Pokiaľ sa nepodarí otvoriť schôdzu ani v utorok (20. 9.), SaS chce iniciovať mimoriadnu schôdzu, na ktorej by sa rokovalo o pristúpení Švédska a Fínska do NATO a o ďalších dôležitých návrhoch, napríklad o zvládaní energetickej krízy.

Novinár Sulíkovi položil na tlačovej konferencii otázku, či sa poslanci strany SaS nehanbia

Otázka sa týkala blokovania schôdze.

Sulík reagoval: "Máte nejakú vážnejšiu otázku? Nemusíme na toto všetko reagovať. Pozdravujem poslankyňu Tabák."

"Pán Sulík, vy ste najväčšia brzda v tejto krajine," oznámila pred všetkými Tabák.

Romane Tabak sa vysmiali. Predsedníčka zdravotníckeho výboru Jana Bittó Cigániková, vyzvala ostatných, aby ju nechali hovoriť v rámci živej diskusie.

Romana Tabak z tlačovej miestnosti odišla.

Video: zdroj Facebook: Stránka Zomri

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik