Peter Pellegrini chce, aby ministri prešli vyšetrením u psychiatra
14 | 09 | 2022 I Eka Balašková

Poslanec Peter Pellegrini (Hlas-SD) si myslí, že je načase prijať zákon, ktorý sa bude zaoberať psychickým stavom vládnych činiteľov. 

Predčasné voľby sú stále na stole

"Hlas určite podporí aj na základe tohto vystúpenia Igora Matoviča dva zákony a s tým môže koalícia počítať: To je zmena Ústavy a vyhlásenie predčasných volieb, tam dostane plnú jedenástku," sľubuje Peter Pellegrini.

Možno hovoril položartom

"Druhý návrh zákona bude ukladať povinnosť, aby ministri prešli vyšetrením u psychiatra, či sú vôbec schopní riadiť túto krajinu. Aj tam bude mať od Hlasu plných jedenásť hlasov. Myslím si, že už aj na toto nastal čas," avizuje predseda Hlasu. 

JUDr. Géci: Teraz musíme vydržať!
Marek Géci (Život-Národná strana) na sociálnej sieti občanom ponúka jednu výzvu a niekoľko pozvánok, v rámci ktorých upozorňuje na dôležitú zmenu. Je presvedčený, že teraz treba vydržať! Je načase! "Priatelia, zahoďme spoločné hádky, to čo nás... Čítať ďalej
13 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Čo ho priviedlo k týmto úvahám

Todo kratučké video 

 dal Peter Pellegrini na Facebook len chvíľu po emotívnom vystúpení Igora Matoviča (OĽaNO), ktorým bránil nominanta jeho hnutia na post ministra vnútra. Roman Mikulec (OĽaNO) totiž už po niekoľkýkrát v NR SR čelí odvolávaniu z funkcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik