Jozef Lenč: Zbohom parlamentná kultúra!
13 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Odvolávajú ministra Mikulca. Mikulec hovorí, hovorca Heger "pracuje na mobilnom telefóne", "premiér" Matovič počúva rady mediálneho poradcu a straníckeho šaša Jozef Pročka," komentuje dianie v NR SR politológ Jozef Lenč.

"Odvolávajú ministra Mikulca a slovo má minister pre všetko len nie financií. Nezobral si liek a tak tu máme: "Henten hajzeľ, čo tu stál (Róbert Fico) je novodobý Hitler," všíma si správanie Igora Matoviča (OĽaNO), ministra financií politológ Jozef Lenč a hodnotí na sociálnej sieti.

"A k tomu ešte samozrejme krv Jana a Martiny je na vašich rukách, ste mafia, či SaSka urobí všetko preto, aby sa vrátila mafia a pod. Do rozpravy sú nateraz prihlásení siedmi poslaci vrátane Blahu či Gyimesiho," dodáva.

Zbohom parlametná kultúra

"Mikulec hovorí, hovorca Heger "pracuje na mobilnom telefóne", "premiér" Matovič počúva rady mediálneho poradcu a straníckeho šaša Jozef Pročka," konštatuje politológ Jozef Lenč v závere príspevku.

Maroš Žilinka oponuje Lipšicovi, jeho tvrdenie nie je pravdivé
Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka reaguje na rozhovor so špeciálnym prokurátorom Danielom Lipšicom, ktorý na svojom webe zverejnil denník Pravda 9. septembra 2022. "Skutočne treba útočiť za každú cenu?" pýta sa generálny prokurátor a... Čítať ďalej
13 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Poslanci Národnej rady (NR) SR sa po prázdninovej prestávke vrátili v utorok popoludní do lavíc. Zišli sa na mimoriadnej schôdzi, na ktorej chce opozícia odvolávať ministra vnútra Romana Mikulca (OĽANO). Po prerokovaní návrhu by mala nasledovať riadna 72. schôdza. Opozícia sa pokúša odvolať Mikulca už niekoľkýkrát.

Do diskusie k návrhu na odvolanie ministra vnútra Romana Mikulca (OĽANO) sa v pléne Národnej rady (NR) SR prihlásilo šesť rečníkov písomne. V úvode schôdze prečítal odôvodnenie odvolávania ministra líder Smeru-SD Robert Fico. Stanovisko vlády predniesol vicepremiér a líder OĽANO Igor Matovič (OĽANO), kabinet s návrhom opozície nesúhlasí. Vystúpil aj minister Mikulec a tiež šéf rezortu obrany Jaroslav Naď (OĽANO).

Bloomberg: Miera ruského priateľstva v Maďarsku a Nemecku je šokujúca
"Kolektívny štokholmský syndróm", ktorý ovládol Maďarsko nedáva spávať publicistovi agentúry Bloomberg. Vzplanutie priateľstva voči Rusku v krajinách za bývalou železnou oponou považuje za iróniu. Publicista Bloombergu Andreas Kluth tvrdí, že... Čítať ďalej
13 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik