ŠTS: Prokurátor podal obžalobu na advokáta Mareka Paru
12 | 09 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podal na Špecializovaný trestný súd (ŠTS) obžalobu na advokáta Mareka P. TASR to potvrdila hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková. Upozornil na to portál Aktuality.sk.

"Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry dňa 9. septembra 2022 podal na Špecializovaný trestný súd obžalobu v trestnej veci vedenej proti Mgr. M. P., ktorý je obvinený zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny. Obžaloba pripadla zákonnému sudcovi ŠTS, pracovisko Banská Bystrica, ktorý po jej preštudovaní rozhodne o ďalšom postupe," povedala Kudjáková.

Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala advokáta Mareka P. 20. apríla, následne bol takmer dva mesiace väzobne stíhaný.

Budú Briti na posmech?
Kvôli premiérke Trussovej Británia riskuje, že bude na smiech. Čo sa deje? S nástupom novej premiérky Liz Trussovej k moci v Spojenom kráľovstve krajina riskuje, že nezvládne sériu ťažkých kríz. Tvrdí to bývalý šéfredaktor denníkov Daily... Čítať ďalej
12 | 09 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik