Matoviča trápi niečo úplne iné
12 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Igor Matovič (OĽaNO) sa dnes vo svojom statuse prekvapivo nevenoval vyhláseniu prezidentky k referendu ale zabrúsil do celkom inej témy. Napriek tomu, že ho nenávidí takmer celé Slovensko, súčasný minister financii, si vzal na mušku práve Denník N a jeho šéfredaktora Kostolného. Dokonca mu záleží na očistení svojho mena až tak, že mu venoval pomerne obsiahlu úvahu, ktorú pomenoval "Hľadanie pravdy".

"Šéfredaktor Denníka N(enávisť) Kostolný sa dnes nechal počuť o tom, ako Matovič intenzívne pomáha mafii ... a použil k tomu tri príklady, ktoré ma "usvedčujú".

1. príklad

Vraj som osobne zodpovedný za zvolenie GP Žilinku. Nuž, pán Kostolný, viem, že chcete silou-mocou vytesniť z pamäte vašimi klamstvami pravdu, ALE pravda je tá, že môj kandidát na GP bol Daniel Lipšic. Lenže vaša chránenkyňa Kolíková, keď som jej to povedal, spustila svoje špinavé hry a dosiahla svoje. Určite si tiež spomínate na opakované vyjadrenia pani prezidentky, ktorá sa vopred na popud ministerky Kolíkovej vyjadrovala, ako Lipšica nevymenuje, nevymenuje ... a nevymenuje! Určite si pamätáte, ako ľudia zo Za ľudí svedčili, ako ministerka Kolíková do poslednej chvíle presviedčala poslancov Za ľudí o tom, aby volili za GP Žilinku. Čo z toho vyplýva? GP Žilinka je produkt nenávisti progresívcov z médií, prezidentského paláca a ministerstva spravodlivosti voči Danielovi Lipšicovi. Voči tomu Danielovi Lipšicovi, ktorého by ste teraz zrazu na rukách nosili. Klamete a manipulujete s pravdou, pán šéfredaktor.

R. Fico: Prezidentka zmarením druhého referenda dala opäť prednosť Matovičovi pred Slovenskom!
Prezidentka Z. Čaputová môže hľadať akékoľvek slová, môže hľadať právnické kľučky a vyhovárať sa ako malé dieťa, pravdu neprekryje. Prezidentka mohla vyhlásiť referendum vedúce k predčasným voľbám 29. októbra, v deň kedy sú komunálne a regionálne... Čítať ďalej
12 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

2. príklad

Vraj som nevydal Fica pred súd. Áno, priznávam, dve naše poslankyne z 50 sa rozhodli Fica nevydať. Nuž, rozhodli sa tak slobodne a podľa toho, k čomu som ich pred hlasovaním vyzval - hlasujte tak, ako by sme hlasovali o ktoromkoľvek inom poslancovi, bez ohľadu na to, že to je Fico. Prečo som to spravil? Prečo som ich k inému hlasovaniu nenútil? Lebo náš klub je na rozdiel od iných skutočne slobodný a poslancom je dovolené hlasovať v súľade s ich prísahou na Ústavu pri skladaní poslaneckého sľubu - podľa svojho svedomia a presvedčenia. Áno, mrzí ma, že Fico neskončil pri vydávaní pred súdom, ale verím, že Božie mlyny melú isto a aj bez väzby skončí za svoje zločiny pred súdom.

3. príklad

Vraj "výber ministra spravodlivosti je ďalším dôkazom, že Matovič nebojuje s korupciou." Prosím? To odkiaľ beriete tak podlú drzosť? Toto sú presne tie progresívne fašistické praktiky, čo predvádzate, pane. V momente, ak niekto nevypadne z vašej progresívnej formičky, už je zlý, už je korupčný, už je nehodný. Len vy ste dokonalý z dokonalých. Ste hanbou, nie vzorom, akým by ste mali vo vašej pozícii byť. Po takýchto manipuláciách a prekrúcaní faktov sa ani nečudujem, že pod vašim vedením eNko stratilo len za posledný rok 36% čitateľov a bolo to najviac so všetkých slovenských médií.

Takže, pane. Žilinku má na svedomí nenávisť vás a vašich progresívnych kolegov a nijako sa zodpovednosti nezbavíte. Hlasovanie dvoch z 50 našich poslancov ma mrzí, ale slobodu našich poslancov si cením viac ako Ficov dvojtýždňový pobyt vo väzbe ... a môj boj voči korupcii? Na rozdiel od vás ho bojujem už 15ty rok. Ja zoči voči absolútnemu Zlu, vy v bezpečí svojej klávesnice. Nie, neznevažujem tým prácu Jána Kuciaka, lebo s ním nemáme nič spoločné, jemu nesiahate ani po členky a nikdy ste neriskovali ani za máčik tak, ako riskoval on. Tak sa, prosím, za neho zbabelo a falošne neskývajte.

Post scriptum po prvé

ps. A na dôvažok vám poviem niečo o človeku, ktorý robí všetko pre návrat tej najhrubšej mafie k moci. Dva a pol roka, od prvého dňa volieb hucká svojich žoldnierov voči hnutiu, ktoré prekazilo progresívny plán. Dva a pol roka, hucká svojich žoldnierov doslova grcať zvratky manipulatívnych lží a podlostí. Dva a pol roka programovo ničí jediné protikorupčné hnutie, ktoré sa malo jediné odvahu postaviť mafii, keď vaši miláčikovia sa pregrciavali v Bruseli. My sme tu bojovali, s holými rukami, bez vašej pomoci, mnohokrát bez akejkoľvek pomoci, sami ako prst. Dovolili sme si však spáchať zločin. Vyhrali sme voľby a vaši vyfasovali hanbu. Nie neteší ma to, ak by sa dostali, možno by sa vládlo ľahšie. Ale porazili sa sami, svojou nabubralosťou a pýchou. My za to nemôžeme. Napriek tomu ste sa rozhodli nás zničiť. Kazíme vám plán ... a pre jeho dosiahnutie neváhate legitimizovať tú najšpinavšiu slovenskú mafiu, ktorá nám Slovensko ukradla. Neviete ktorú? Nuž Pellegríniho Smer a vy to dobre viete. Robíte to systematicky, premyslene, akoby bol za tým niečí plán.

Pán Kostolný, toto ste vy. Nehrajte sa na iného. Vytrvalo ničíte podlýmii klamstvami a útokmi naše hnutie, zneužívate svoju mediálnu moc a otvorene legitimizujete pri tom mafiánsky HlasoSmer. A robíte to úplne bez hanby, až mám z tej zákernosti zimomriavky. Toto je váš boj za korupciu, nie môj, pane.

A výsledok? Smer vyhrá voľby a s fašistamii z Republiky budú mať ústavnú väčšinu. Nie nebude to vaša vysnívaná Hlas+SaS+PS vláda. Nebude. Prehnali ste to. Toľko ste šírili nenávisť a burcovali tie najnižšie pudy, až ste dosiahli svoje. Gratulujem k víťazstvu mafie.

Post scriptum po druhé

ps2. Od volieb ste vyprodukovali 192 Newsfiltrov, kde ste si potrebovali buchnúť do matoviča ... nepripadá vám to už naozaj choré? Veď aj vaši čitatelia to už vidia, je to až veľmi okaté, nepodceňujte ich ... lebo zas tie voľby prehráte."

Hlas vyčíta Čaputovej: Prezidentka pokračuje vo svojej nedobrej tradícii
Najrýchlejšou cestou k voľbám je zmena ústavy v parlamente. Skonštatovali to predstavitelia opozičnej strany Hlas-SD v reakcii na posledné vyhlásenie prezidentky Čaputovej. Otázka ide na Ústavný súd SR Čaputová občanom v pondelok popoludní... Čítať ďalej
12 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik