Matovič, ťahaj už konečne niekam do ri*i, veď len škodíš, odkazujú Slováci (VIDEO)
12 | 09 | 2022 I Tibor Malý

Keby to nebo také trápne, bolo by to na smiech. Žiaľ, ale teraz je to skôr do plaču. Ak sa niekto pýta, že čo, nuž správanie sa našich politikov. Všetkým vraj ide o Slovensko a jeho ľudí, lenže tí to zatiaľ akosi necítia. Miesto reálnej pomoci sa totiž naši politici iba hádajú kto má väčšiu pravdu a kto viac pomáha. Pravda je však taká, že zatiaľ žiadny. Žiarivou ukážkou ako to v skutočnosti je bola aj nedeľná diskusná relácia Na telo s Michalom Kovačičom, ktorej video je zverejnené na sociálnej sieti.

Dvojica diskutujúcich, Marián Viskupič (poslanec parlamentu za SaS) a Igor Matovič (minister financií a šéf OĽaNO), ukázali nášmu národu „ako im na nich záleží“. Platí to najmä o tom druhom, ktorý „víťazoslávne“ vyhlásil, že zo svojej pozície odstúpi iba vtedy, keď sa ukáže, že zlyhal! Bum bác! Tak on je presvedčený, že nemá dôvod odstúpiť, pretože zatiaľ v ničom nezlyal. To tí ostaní. Tomu verí asi len on, jeo „OĽNO s.r.o“ a zopár jeho prívržencov. Úmyselne píšeme zopár, pretože Matovičovi nedôveruje približne 85% Slovákov. Niektorí z nich mu to v štipľavých komentároch v diskusii pod videom dali aj patrične najavo.

Toto je riadna chamraď neschopná. A toto si ľudia volili

„A kto teda poženie, potrestá Sulíka, no nikto, všetci si tam robíte čo chcete, banda prašivá. Kým vás ľud lopatami nevytrestá, ale to by ste museli tiež žiť v inom štáte, lebo Slovač je akosi zmierená so všetkým zlom a len sa ohýba a ohýba,“ smutne skonštatoval Karol Bohuš. „Jeho blahorodie s nulovou sebareflexiou,“ myslí si Peter Havalda. „Nebe a dudy" povie psychopat o vlade, ktora nikdy nefungovala. Už nepresvedči ani tých pár postihnutych z jeho strany a ich slabomyseľnych voličov," napísal Róbert Jacko. „Toto je riadna chamraď neschopná. A toto si ľudia volili,“ pridáva natvrdo Braňo Pobožný.

„Vláda SR- banda AMATÉROV oje*ávačských!!!“ nedával si servítku pred ústa Jakub Bencik. „Matovič, ťahaj už konečne niekam do riti, veď len škodíš Slovensku. A čo sa robí zo škodnou? Likviduje sa!“ napísal bez hanby Jozef Černák. „Iginko, keď ti ide tak o Slovákov, tak si sadni do lietadla a vybav u Putina lacný plyn a ropu pre Slovensko, potom ti tento národ uverí a ty budeš hrdina,“ odkázal ministrovi financií Ján Kazimír. „Skúste Remišová, Matovič, Harabin a Slota jednu reláciu,“ navrhuje v diskusii Miroslav Šimko. „Mativuč je plagiator, daňový podvodnik, klamár a chorý človek," zaklincoval Martin Tóth.

Pellegrini totálne odrovnal Remišovú! ČO na ňu vytiahol?
Peter Pellegrini, predseda strany Hlas-SD v priamom prenose doslova umlčal Veroniku Remišovú. Jej strana Za ľudí, tváriaca sa ako rýdzo transparentná, zrejme až taká "čistá" nie je. Podľa Pellegriniho je zaviazaná za pomoc ekonomickým skupinám.... Čítať ďalej
12 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik