Zle je! Matovič si blokol Nicholsonovú
11 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Liberálna europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová sa dostala do nemilosti ministra financií. Postavila sa pred ním totiž na obranu bývalého kolegu zo SaS, exministra školstva.

Čo to celé spustilo

Lucia Ďuriš Nicholsonová na sociálnej sieti "poradila" ministrovi financií, aby sa viac nestrápňoval, že už toho bolo dosť.

"V školstve nefunguje veľmi veľa vecí, to je fakt, ale veľa z nich mohlo začať fungovať, keby si zákerne nedržal Braňa (Gröhlinga) v šachu s financiami. V čom všetkom si ho zahnal do kúta, to vieš najlepšie ty sám,"

Nicholsonová Matovičovi: Igor, nestrápňuj sa. Daj si konečne K.O.
Daj si konečne K.O.! Takto reagovala europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová na nie príliš zdržanlivý status ministra financií Igora Matoviča. "Máme viacero zaujímavých kandidátov a nechceme urobiť pri výbere zbytočne unáhlené rozhodnutie.... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Diana Zaťková
 europoslankyňa.

V nedeľu predpoludním prišiel blok

Za to, že mu Nicholsonová okomentovala "výnimočne zákerný post" k exministrovi školstva, dal jej minister financií ban.

Bezpečnostný analytik o ľuďoch okolo premiéra: Diletanti, ktorí zablúdia aj vo výťahu
Nedávna spoveď Jána Kaľavského rozvírila diskusiu o tom, či bolo jeho stretnutie s premiérom správny krok. Bezpečnostný analytik Juraj Zábojník tvrdí, že rozhodne nie. Robia to, čo oni vytýkali Ficovi Stretnutie premiéra Hegera s Kaľavským... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Europoslankyňa má pre Matoviča odkaz:

"Zatvoril si sa do akvária, Igor, kde ti tvoji verní mažú kritické komentáre, pritakávači pritakávajú a tí, ktorí sa zúfalo potrebuju dostať na tvoju kandidátku, ti držia tašku a prizerajú sa skaze. Tej, ktorú páchaš na sebe, aj na krajine. Nie sú to priatelia, si im ukradnutý, zatvorili ťa do zvukotesnej miestnosti, kam sa nedostanú hlasy zvonku. Lebo čím dlhšie vydržíš ty, vydržia aj oni. Tie hlasy zvonku hovoria, Igor, že krajina, aj ty, potrebujete pomoc. Ver mi, že na to, čo stváraš ešte aj teraz z posledných síl po tom, čo ste si so Sulikom merali egá a následne povalili vlastnú vládu “zmeny” aj s papierovým premiérom, sa pozerá zle.

Je neuveriteľné ako dlho a ako hlboko dokáže padať niekdajší víťaz volieb. Odovzdaj úrad, Igor, aj prihlasovacie heslo na fejsbuk a daj si odpočinok medzi svojimi blízkymi. Krajina nutne potrebuje zachrániť. Začínajú zomierať pacienti, ktorí sa nevedia dostať k odborníkom, na onkologických oddeleniach im nemá kto podať liečbu, ženy nemá kto odrodiť, riaditelia nemocníc nevedia, ci zaplatiť energie alebo personál. Naše deti nemá kto učiť, rodiny s postihnutými deťmi a jednorodičovské domácnosti sa prepadávajú do chudoby.

Polovica Bratislavčanov robí na magistráte. A čo na to Vallo? Je to hrubé zavádzanie!
Obvinenie, že bratislavský magistrát pod vedením Matúša Valla prijal asi 400 nových zamestnancov, sám primátor potvrdil a svoju personálnu politiku obhajuje. Podľa neho si títo zamestnanci na seba zarobia, dokonca ušetria milióny. Obvinil ho... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Špajzu máte plnú eurofodnov zo starého rozpočtu, ktoré ste nedokázali vyčerpať. Chceli ste pochytať mafiu, namiesto toho ste si zvolili Žilinku, ktorý ju púšta von a vysmieva sa vám aj tým poctivým vyšetrovateľom. A ty namiesto toho, aby si spravoval krajinu, spravuješ iba svoj fejsbuk. Tak už kašli na to, Igor. Toto som ti chcela poradiť ako niekto, kto v minulosti stál vedľa teba v mnohých opozičných bojoch," píše europoslankyňa vo svojom príspevku.