Nahnevaná Belousovová: Je načase začať sa modliť
11 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Ak by ešte niekomu nebolo jasné, o čo išlo a ide na Ukrajine, mal by si prečítať vyjadrenie amerického generála, píše Anna Belousovová na sociálnej sieti. 

Deimperializácia Ruska

"Myslím si, že americké VOJENSKÉ CIELE pre tento konflikt by mali zahŕňať deimperializáciu Ruska. Zdá sa mi, že to, čo vidíme, je začiatok konca Ruskej federácie v jej súčasnej podobe. Potrebujeme sa na to pripraviť. Neboli sme pripravení na koniec ZSSR," cituje Belousovová generála Hodgesa.

Prezidentka sa vyplakala
Prezidentka SR Zuzana Čaputová si sadla k počítaču a vo videu sa prihovorila k Slovákom. V odpovediach na otázky občanov sa priznala aj k tomu, že hoci jej to dôstojnosť úradu nedovoľuje, mnohokrát by kolegom politikom veľmi rada povedala to, čo by... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Eka Balaskova
?session=true

Na čo je to príprava?

"Ukrajina bola a je o záujmoch Západu pod vedením USA a jeho vojne proti Rusku. My sme v tejto vojne na strane USA. Ak už sa otvorene aj zo strany USA hovorí o vojne proti Rusku, ak sa vytyčujú vojenské ciele, dovolím si povedať, že nás nečaká nič dobrého," upozorňuje Belousovová.

Čo to znamená?

"Vojenské ciele znamenajú prípravu otvoreného vojenského útoku voči Rusku! Podľa vyjadrenia amerického generála toto sa pripravuje, toto je cieľom! To ale znamená tretiu svetovú! Ak k tomu dôjde a vyzerá to, že áno, nič dobré nás nečaká. Slovensko je do tejto vojny vytiahnuté od začiatku. Sme dodávateľom zbraní, sú tu základne NATO, budú sa tu cvičiť ukrajinskí vojaci," zúfa si politička.

Zdupká Remišová z vlastnej strany?
Hoci správy o návrate Veroniky Remišovej (Za ľudí) do OĽaNO sporadicky presakujú na verejnosť, ona sama ich vždy starostlivo vyvracia. Tentokrát sa aj s rodinou zúčastnila teambuildingu vládnuceho hnutia. Nie je to úplne prekvapujúce O možnosti,... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Eka Balašková

Je načase modliť sa

"Sme tyl útoku na Rusko. A tyl býva aj cieľom odvetných útokov druhej strany! Nechcem šíriť paniku, ale začnime sa modliť... Začnime bojovať ZA MIER. Tí blázni chcú naozaj rozpútať vojnu v Európe!" varuje predsedníčka strany Národ a spravodlivosť.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik