Humorná šou v nedeľných diskusných reláciách a šoumen Blaha
11 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Majme pre nich pochopenie. Ľudia na Slovensku sú na dne, podniky zatvárajú, robotníci prichádzajú o prácu – a tak im treba ponúknuť aspoň trocha zábavy, nech pookrejú. A tak do telky poslali Remišovú, Žiaka a Stančíka. Najvtipnejšie postavičky slovenskej politiky, skonštatoval na sociálnej sieti Telegram opozičný poslanec Ľuboš Blaha.

"Ja som sa dokonca z úst poslanca Žiaka dozvedel mimoriadne humornú konšpiračnú teóriu, podľa ktorej som vraj letel do Moskvy na súkromnom triskáči ruského oligarchu. V utorok mu končí mandát, tak má zjavne divoké sny o lietadielkách a Blahovi. V skutočnosti išlo o kozmickú loď, ktorú mi požičali mimozemšťania zo spriatelenej galaxie. A pristáli sme rovno uprostred Kremľa, kde ma vítal sám Vladimír Putin. A aby som nezabudol - pilota mi robil Jurij Gagarin," zavtipkoval si Blaha na úvod .

Ale vážne. Podľa poslanca takto oni klamú. "Do Moskvy som letel niekoľkokrát ako predseda európskeho výboru NR SR. A raz som tam letel prednášať na slávnu vysokú školu MGIMO. Samozrejme – komerčnou linkou. Žiaden súkromný tryskáč, žiaden ruský oligarcha. Ani Gagarin. Ale Žiak v priamom prenose ukázal celému Slovensku, že lož je ich pracovnou metódou. Všade vidia ruských agentov, vymýšľajú si takéto trápne konšpiračné teórie a keď sa ich spýtate na dôkaz, tak habkajú," vysvetľuje opozičný politik.

Mediálny lynč začal: Mimovládka nie je spokojná s Karasom
Ak sa ministrom spravodlivosti stane šéf Slovenskej advokátskej komory (SAK) Viliam Karas, Nadácia Zastavme korupciu má vážne obavy o pokračovanie reforiem a posilňovanie antikorupčnej legislatívy. Napríklad aj o úpravu paragrafu 363 Trestného... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Na Veroniku nik nemá

Ešte lepšiu šou podľa Blahu predvádzala Remišová. Veronika z Gurunu. Pred pár mesiacmi vrieskala, že sa musíme okamžite odpojiť od ruského plynu. A teraz odrazu plače, že Rusi nám chcú vypnúť plyn.

"Baba sa tvári, že však vláda ľuďom pomáha, vraj im dala krúžkovné. Ona si ani nevšimla, že včera Matovič vyhlásil, že ani len to trápne krúžkovné nebude – ona žije na inej planéte. A spadla z oblakov. Rovno na hlavu," rypol si smerák.

Diskusné relácie plné truhlíkov

Podľa Blahu si oni proste z ľudí robia srandu. Do relácii posielajú truhlíkov, ktorí nemajú ani šajnu, ako pomôcť ľuďom. Žiak je tímlíder SaS pre krémeše, Stančík sa pomaly dostáva z puberty a Remišová je bábkoherečka na voľnej nohe. Takéto kádre nepatria do telky, ale do cirkusu, myslí si.

"Slovensko potrebuje normálnu profesionálnu vládu a nie pubertálnych šaškov, ako sú Žiak, Stančík či Remišová. Vládu, ktorá bude pomáhať ľuďom a nie ukrajinským banderovcom. Ešte pár takýchto surrealistických televíznych diskusií a ten kotol vybuchne. Len provokujte ľudí – budete niesť následky. 19. september – bude plno!," vyzval v závere statusu Blaha na protest.

Európa čelí totálnemu finančnému kolapsu! Máte maximálne pár mesiacov na TOTO, varujú odborníci
Odborníci a analytici naliehavo bijú na poplach - Západná Európa čelí totálnemu finančnému kolapsu! V svojom komentári pre Natural News na to upozorňuje glosátor a blogger Mike Adams. "Západná Európa čelí „totálnemu kolapsu“ v dôsledku... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik