TV komentátori: Heger je Matovičov biely kôň a tie zväčša pekne nekončia
10 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Komentátori TV JOJ sa zhodli na tom, že koalíciu odchod SaS zastihol nepripravenú. Inak si totiž duo Tkačenko-Šoltész nevedia vysvetliť, že verejnosť ešte stále nepozná náhradníkov za ministoro hospodárstva, školstva, spravodlivosti a zahraničia.

"​Heger je Matovičov biely kôň,"

vyjadril sa na adresu premiéra Arpád Soltész v podkaste. Ako bývalý investigatívny novinár premiérovi pripomenul, ako biele kone končia. Nezabudol tiež upozorniť, že Matovič si neuvedomuje, že za aktuálne dianie ponesie nie len politickú, ale aj právnu zodpovednosť.

"Eduard Heger bezchybne a do bodky plní všetky funkcie bieleho koňa. Boli časy, keď biele kone fungovali tak, že sa vytiahol nejaký bezdomovec, dali ho do poriadku, zašli s ním k notárovi, uzavreli s ním nejaké zmluvy, zavreli ho do nejakého bytu, kde si užíval benefity pocitu, že je podnikateľ a potom, keď už ho nebolo treba šupli ho späť do tej stoky z ktorej ho vytiahli a on tam bez stopy zmizol," popísal voľakedajšiu situáciu Soltész.

"Typický koniec bieleho koňa je v stoke, base, alebo mu život skončí úplne. A to nikdy nedopadlo inak. Ale Heger nie je hlúpy. Nie je materiál na premiéra, ale nie je ani hlúpy."

Najťažšia pozícia

Najťažšie to bude mať nástupca Richarda Sulíka, ktorým by mohol byť expert na energetiku, Karol Hirman. Komentátori tiež skonštatovali, že pokiaľ majú byť ministri apolitickí, práve toto bude zhoršovať ich pozíciu.

Polovica Bratislavčanov robí na magistráte. A čo na to Vallo? Je to hrubé zavádzanie!
Obvinenie, že bratislavský magistrát pod vedením Matúša Valla prijal asi 400 nových zamestnancov, sám primátor potvrdil a svoju personálnu politiku obhajuje. Podľa neho si títo zamestnanci na seba zarobia, dokonca ušetria milióny. Obvinil ho... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik