Priláka vás Desmod na Deň hasičov?
10 | 09 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Ukážky hasičskej techniky, zásahu pri dopravnej nehode či predstavenie práce leteckých záchranárov čakajú návštevníkov sobotného Dňa hasičov. Podujatie sa koná v areáli bratislavského výstaviska Incheba.

V rámci sprievodného programu sa predstaví Hudba Ministerstva vnútra (MV) SR či skupina Desmod. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová.

"Pre deti sú pripravené súťaže vo výtvarnom prejave, v ktorých môžu získať darčekové predmety. Povoziť sa môžu aj v hasičskom vláčiku," avizovala Križanová. Malí návštevníci sa môžu tešiť aj na maľovanie na tvár.

Súčasťou programu je aj bubnová show Batida, vystúpenie speváčky Dúhalky či Teatra Carnevalo. Predstavia sa aj detský folklórny súbor Hájenka, folklórny súbor Gymnik a RDS Art Group.

Vstup na podujatie je voľný.

DPB v sobotu opäť otvára verejnosti svoje brány
Dopravný podnik Bratislava (DPB) v sobotu opäť otvára verejnosti svoje brány. Deň otvorených dverí sa uskutoční na odstavnej ploche trolejbusov a prvýkrát sprístupnenom historickom parčíku pri Vile Jurajov dvor. TASR o tom informoval hovorca DPB... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik