Nicholsonová Matovičovi: Igor, nestrápňuj sa. Daj si konečne K.O.
10 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Daj si konečne K.O.! Takto reagovala europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová na nie príliš zdržanlivý status ministra financií Igora Matoviča.

 

"Máme viacero zaujímavých kandidátov a nechceme urobiť pri výbere zbytočne unáhlené rozhodnutie. Každý z kandidátov je nezávislý fachman v obore (tak ako traja ostatní noví ministri). Ak by ste sa mali rozhodnúť vy a mali by ste vo finále výberu fachmana zo školstva a vyučeného obuvníka s kariérou kaderníka celebrít - kto by bola vaša voľba? Moja je jasná," kopol si financmajster v statuse na facebooku do ministra školstva v demisii Branislava Gröhlinga. Vysvetľoval totiž prečo zatiaľ nevybrali ministra školstva.

Tak sa zdá, že Matovičových vyjadrení na sociálnych sieťach má dosť už aj europoslankyňa. "Igor, počuj, už sa viac nestrápňuj, už naozaj stačilo, nie?," opýtala sa Nicholsonová expremiéra priamo pod jeho statusom.

"V školstve nefunguje veľmi veľa vecí, to je fakt, ale veľa z nich mohlo začať fungovať, keby si zákerne nedržal Braňa (Gröhlinga) v šachu s financiami. V čom všetkom si ho zahnal do kúta, to vieš najlepšie ty sám," upozornila europoslankyňa.

"Ja viem jedno: zo Slovenska by určite bola lepšia spravovaná krajina s celou plejádou obuvníkov a kaderníkov podľa vzoru Braňa vo vláde, ako s jedným Igorom Matovicom. Sám sebe si najvacsim nepriatelom, Igor, a bojovať proti nepriatelom, skutočným aj vymysleným, je tvoja špecialita. Tak si daj konečne K.O.," uzavrela Nicholsonová.

Matovič vysvetlil problémy s výberom ministra školstva. TOTO Gröhling len tak NEPREDÝCHA
Prečo sme zatiaľ nevybrali novú ministerku či ministra školstva? Máme viacero zaujímavých kandidátov, vysvetľuje na sociálnej sieti financmajster a líder strany OĽaNO Igor Matovič. No neodpustil si dosť očividnú narážku. Vlna... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik