Matovič vysvetlil problémy s výberom ministra školstva. TOTO Gröhling len tak NEPREDÝCHA
10 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Prečo sme zatiaľ nevybrali novú ministerku či ministra školstva? Máme viacero zaujímavých kandidátov, vysvetľuje na sociálnej sieti financmajster a líder strany OĽaNO Igor Matovič. No neodpustil si dosť očividnú narážku. 

Vlna kritiky

"Prezidentke som odovzdal tri mená, pri rezorte školstva som ju požiadal, aby zatiaľ poverila riadením rezortu mňa, kým dáme meno, s ktorým budeme všetci spokojní," podotkol v relácii RTVS Sobotné dialógy premiér Eduard Heger. No hneď sa spustila vlna kritiky.

"Pán Heger sa buď zbláznil, alebo si zo slovenských občanov dobrý deň," skonštatoval na sociálnej sieti líder Hlasu Peter Pellegrini.

"Nemať meno nového ministra školstva považujem za hazard so vzdelávaním našich detí!" Reagoval tiež na najnovší vývoj minister školstva v demisii Branislav Gröhling.

Matovič to vysvetlil po svojom

"Máme viacero zaujímavých kandidátov a nechceme urobiť pri výbere zbytočne unáhlené rozhodnutie. Každý z kandidátov je nezávislý fachman v obore (tak ako traja ostatní noví ministri)," pochválil výber zatiaľ nezverejnených mien.

"Ak by ste sa mali rozhodnúť vy a mali by ste vo finále výberu fachmana zo školstva a vyučeného obuvníka s kariérou kaderníka celebrít - kto by bola vaša voľba? Moja je jasná," kopol si minister financií do ministra školstva v demisii Branislava Gröhlinga.

Dúfajme, že to Gröhling rozchodí.

Heger novým ministrom školstva? Ďalšia pohroma, ZBLÁZNIL sa, tvrdia svorne Pellegrini a Gröhling
Pán Heger sa buď zbláznil, alebo si zo slovenských občanov dobrý deň. Skonštatoval to na sociálnej sieti líder Hlasu Peter Pellegrini. A pridal sa k nemu aj minister školstva v demisii Branislav Gröhling. "Nemať meno nového ministra školstva... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik