Ľuboš Blaha o Lučanského smrti: V skutočnosti kryjú vraždu! (VIDEO)
10 | 09 | 2022 I Eka Balašková

Europoslanec a právny zástupca rodiny Lučanských Miroslav Radačovský na sociálnej sieti zverejnil nové fakty o smrti bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Za zverejnenie výsledkov vyšetrovania poďakoval opozičnému poslancovi Ľubošovi Blahovi.

Objektívne vyšetrovanie

"Som rád, že tvrdú prácu v prospech objektívneho vyšetrenia smrti a poranení generála Lučanskeho trvajúcej skoro už dva roky si všimla široká verejnosť," píše europoslanec Miroslav Radačovský na svojej Facebookovej stránke.

Video z Prešova

Poslanec Ľuboš Blaha v ňom informuje, že v Prešove sa mu do rúk dostali dokumenty dokazujúce, že gen. Lučanský sa nezabil sám. Tieto ho utvrdzujú v presvedčení, že to bola vražda. 

"Len si to vypočujte, priatelia, ako klamú a manipulujú. Príde vám z nich zle... Musíme vyvinúť silný verejný tlak, aby to nezamietli pod koberec," hovorí rozhorčený poslanec a vysvetľuje, aké dôkazy v Prešove objavil.

Ani v afrických diktatúrach

"Toto sa dnes deje na Slovensku! Zomierajú ľudia vo väzbe! Kde je Brusel? Kde je Čaputová? Kde sú všetci títo liberálni aktivisti? Sú to farizeji, v skutočnosti kryjú vraždáu!" Rozhorčuje sa poslanec Blaha a ponúka tri dôkazy tvrdenia, že nešlo o samovraždu. V dokumentácii je tých dôkazov ďaleko viac.

Smrť Milana Lučanského. Sme kúsok od jej rozuzlenia
Vyšetrovacie orgány smrti policajného exprezidenta Milana Lučanského tvrdia, že všetko sa stalo tak, ako bolo medializované. Rodina a opoziční politici v tejto verzii vidia trhliny. Na rade je Úrad inšpekčnej služby a prešovská krajská... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Všetky zistenia opozičného poslanca Ľuboša Blahu si môžete pozrieť vo videu.

https://fb.watch/fs87u9hKOi/

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik