Juraj Šeliga zaútočil na Roberta Fica a Richard Sulik podľa neho doslova trepe!
08 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Richard Sulík doslova trepe, keď tvrdí, pre Postoj, že Robert Fico ožil len kvôli Igorovi Matovičovi. Robert Fico ožil najmä a opakujem najmä pre to, že mu ide o jeho vlastnú slobodu, rovnako ako slobodu jeho politických kumpánov: Gašpar, Kováčik, Kaliňák atď…," tvrdí Juraj Šeliga (Za ľudí), poslanec NR SR.

"Lebo Fico ľudí v zime nezohreje," je názov príspevku, ktorý Juraj Šeliga zverejnil na sociálnej sieti. 

Richard Sulík podľa Šeligu doslova trepe, keď tvrdí, že Robert Fico ožil len kvôli Igorovi Matovičovi.

Šeliga je presvedčený, že Robert Fico ožil najmä a opakuje, najmä pre to, že mu ide o jeho vlastnú slobodu, rovnako ako slobodu jeho politických kumpánov a vymenúva ich: Gašpar, Kováčik, Kaliňák atď….

Poslanec NR SR za ľudí poukazuje aj na to, že ide o toho istého Fica, s ktorým Sulik bez problémov pred pár dňami rokoval.

"Nikto nevie poriadne o čom, s výsledkom, ktorý je a bude neuchopiteľný, ale malo to byť o eneregiách…," vysvetľuje.

"Áno, povedzme si naplno," píše Šeliga

"Fico ožil aj preto, že leadership koalície bol zavalený pandémiou, vojnou a vnútornými rozpormi. Nejde len napríklad o celoplošné testovanie, ale aj jazdu vo vládnom “bavoráku” v protismere, kde kritizuje vlastnú vládu…," tvrdí Šeliga.

"A to, že na Ficových percentách majú podiel aj naše chyby, vrátane mojich, vrátane Sulíkových, vrátane Matovičových je fakt. Hodiť to však výlučne na Matoviča, je rovnaké zatmenie ako tváriť sa, že ísť na protest proti vlastnej vláde je OK alebo sa tváriť, že SaS vlastne nikdy nevolila Žilinku…," dodáva.

"Možno by som však stále čakal od Richarda, že prizná diel viny i sebe. Ale rozumiem, marketingová poučka znie zapierať," komentuje Richarda Sulika.

A prečo to píšem? Kladie Šeliga rečnícku otázku na ktorú si aj odpovedá

 "...lebo mi príde hlúpe a zvláštne zároveň sledovať, ako tí, ktorí poznajú pravdu len tak mlčia… Nehovoriac o tom, že miesto toho by som od Richarda už naozaj, kurnik šopa, čakal jasnú odpoveď na otázku, čo teda je nachystané pre našich občanov na nadchádzajúcu zimu… Lebo to je naozaj veľký problém! O tom, chcem čítať rozhovory, analýzy a komentáre!!!" doslova kričí tromi výkríčníkmi za vetou Juraj Šeliga.

Nie Matovič, ale Sulik

"Igor Matovič si zaslúži pozornosť aj tvrdú kritiku, ale to, čo sa deje aktuálne v niektorých našich médiách vo vzťahu k absencii akéhokoľvek uchopiteľnéno plánu na zimu zo strany ministerstva hospodárstva, tomu nerozumiem. Prepáčte, ale to je už u niektorých len fetiš. Povedať, že Matovič môže za Fica naozaj rozumným ľuďom nestačí!" Dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti Juraj Šeliga.