Erik Kaliňák vyzýva Hamrana: Odstavte to svoje komando Apačov!
08 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Frajírek za štátne Hamran dnes s politickou rétorikou Jožkopročka obhajoval neobhájiteľné, skonštatoval na sociálnej sieti smerák Erik Kaliňák.

Podpredseda strany Smer-SD sa na facebooku pustil do policajného šéfa Štefana Hamrana. Reagoval tak na Hamranovu tlačovú konferenciu na tému výrokov Roberta Fica o príslušníkoch NAKA.

Komando Apačov

"Dnes som po Hamranovej tlačovke pochopil, že je mentálne súčasťou Čurillovského komanda (Apačov). Zrejme nepochopil citovaným prepisom, kde Čurillovci stávkujú na samovraždy, tupo sa vysmievajú z ľudského nešťastia a vzájomne sa hecujú k šikane a týraniu," vysvetľuje Kaliňák.

"Pán Hamran, originálne len pre vás, ktorý ste dúfam len neporozumeli písanému textu, som si dal tú námahu a spracoval rozhovory „vašich chlapcov“ do obrázkovej podoby. Viac pre váš morálny kompas a pochopenie toho, čo obhajujete a kryjete, spraviť nedokážem."

Zdroj: FB/Erik Kaliňák, Redakcia HD vybrala iba jednu ukážku

"Ak vám tieto obrázky pomohli, tak vás vyzývam, aby ste okamžite vašich morálne a ľudsky vyprahnutých chlapcov odstavil a ochránil tak bežných ľudí, ktorí sú bezprostredne ohrození na živote, keď sa dostanú do ich rúk. Ak tak neurobíte, ste plne zodpovedný, za každé jedno ľudské nešťastie, ktoré sa udeje v režime ich "vyšetrovania"," odkázal policajnému šéfovi podpredseda Smeru.

V závere statusu si však Kaliňák neodpustil jedno PS:

"Neviem či mám plakať alebo sa skôr smiať, keď som dnes počul tieto kľúčové argumenty Hamranovej obrany Čurillovcov: „Keby ste nahrali našich politikov, murárov, učiteľov, mňa, alebo vás novinárov, tak pri pive sa bohužiaľ nájdu rozhovory, ktoré nie sú celkom SALÓNNE....sú tam vulgarizmy, ale myslím si, že po tej ľudskej stránke je to POCHOPITEĽNÉ. Nie je celkom šťastné, že sa takto vyjadrujú, ale na strane druhej, ja som tu neni od toho, aby som hodnotil, pretože nevidel som to V KONTEXTE.“," uzavrel Erik Kaliňák status citovaním Štefana Hamrana.

Jedna reakcia na tlačovku za druhou

Fico na tlačovej besede povedal, že strana Smer bude pokračovať v poukazovaní na zverstvá jednotlivých vyšetrovateľov a prokurátorov. No Hamran mu oponoval: „Títo ľudia boli niekoľkokrát ocenení a vyznamenaní za svoj prínos v rámci policajného zboru. Boli mimoriadne povyšovaní aj za éry Roberta Fica a jeho vlád.“

Robert Fico v stredu 7.9. na tlačovej konferencii strany Smer-SD uviedol, že z dôkazov jednoznačne vyplýva, že na NAKA nepracujú ľudia, ale zvery.

Hamran v tandeme s Remišovou: NEPRÍPUSTNÉ! Fico prekročil hranicu
Prezident Policajného zboru Štefan Hamran reagoval na tlačovej besede s názvom „Krajina krivých zrkadiel“ na výroky Roberta Fica. Ten v stredu 7.9. na tlačovej konferencii strany Smer-SD uviedol, že z dôkazov jednoznačne vyplýva, že na NAKA... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik