Uhrík v Bruseli: Neriešte sterilizáciu transexuálov ale TOTO!
07 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Europoslanec a predseda hnutia Republika Milan Uhrík, vo svojom prejave v europarlamente sa pýta, prečo sa nedostatočne riešia témy energetickej krízy. Taktiež sa vrátil k masovému protestu, ktorý sa konal u našich susedov. V závere svojho prejavu poukázal na kolegyňu, ktorá rieši v súčasnosti absolútne nepodstatnú vec ako sterilizáciu transexuálov.

"Dúfať, že nebude tuhá zima nestačí. Potrebujeme plyn!"

Zrušiť sankcie

Ľudia protestujú, lebo ceny sú už teraz neudržateľné Ak to v Bruseli nevidia, treba im to povedať a sebazničujúce sankcie treba jednoducho zrušiť." Vyzýva europoslanec.

Uhríkové priority

Uhrík vo svojom statuse doplnil, že: "Je mi jedno, či súčasný konflikt vyhovuje/nevyhovuje Amerike alebo Rusku. Pre mňa je podstatné, čo je najlepšie pre Európu, pre Slovensko. A to je mier, spolupráca a dobré vzťahy Na to poukazujem aj v Bruseli."

Karol Farkašovský o ŠaŠkárni s demisiami
Vraj SAS je strana s konzistentným postojom a odborníkmi na všetko – od hospodárstva a diplomacie až po spravodlivosť a školstvo. Keby to bola iba spolovice pravda, tak by tieto rezorty „žiarili“ a ľudia na Slovensku by aspoň s niečím boli... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik