Rada pre mediálne služby uložila dve sankcie. TA3 kritizovala USA
07 | 09 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Rada pre mediálne služby (RpMS) na svojom stredajšom zasadnutí uložila dve sankcie a začala jedno správne konanie. TASR o tom informovala hovorkyňa rady Lucia Michelčíková.

RpMS uložila dve sankcie vo forme upozornenia na porušenie zákona. Išlo o vysielateľa Gallery Group, ktorý v súvislosti s vysielaním programovej služby JAZZ nepodal v zákonnej lehote návrh na zápis činnosti do obchodného registra.

Druhé upozornenie smerovalo vysielateľovi C.E.N. v súvislosti s programom TA3 Tak takto?! z 22. februára. "V ktorom odzneli kritické vyjadrenia a jednostranné názory na pôsobenie USA, resp. NATO v rámci zahraničnej politiky dotýkajúce sa konfliktu na Ukrajine a vyjadrenia vyznievajúce v prospech Ruska bez kritického zhodnotenia ruských požiadaviek v tejto veci, pričom tieto neboli zo strany moderátorky náležite dopĺňané ani korigované, čím došlo k porušeniu povinnosti zabezpečiť objektívnosť a nestrannosť politicko-publicistického programu," spresnila Michelčíková.

Spoluzakladateľ skupiny Pink Floyd skritizoval Olenu Zelenskú: Tragicky sa mýlite!
Spoluzakladateľ skupiny Pink Floyd Roger Waters v novom otvorenom liste na sociálnej sieti skritizoval Olenu Zelenskú, píše portál Clash Music. Antimilitaristický postoj Hudobník s antimilitaristickým postojom sa proti vojne prezentuje aj vo... Čítať ďalej
07 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik