Cigániková zúri: Fušerina v cene 1,3 miliardy eur!
06 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Za takúto fušerinu by musel Matovič odstúpiť aj v banánovej republike!

Igor Matovič otvorene priznáva, že bagrom pretlačené krúžky sú absolútne nedomyslené a nerealizovateľné. Na to sme upozorňovali už dávno pred schválením jeho balíka, konštatuje saskárka Jana Bittó Cigániková na sociálnej sieti.

"Doteraz ale bolo pre pánov v OĽANO všetko v poriadku, žiadne zmeny ani úpravy krúžky nepotrebovali, aj keď sú v rozpore s ôsmimi zákonmi (sic). Viacero bodov, prečo sú Matovičove krúžky chybou, spísal ešte v máji aj minister školstva Branislav Gröhling."

"Blahoželám Igorovi Matovičovi, blahoželám poslancom OĽaNO a blahoželám všetkým, ktorí zahlasovali s kotlebovcami za túto fušerinu v cene 1,3 miliardy eur. Síce nemajú vo vláde 4 výkonných ministrov, ale majú Igora Matoviča prilepeného k svojmu kreslu," uzavrela politička.

Eduard Chmelár: Blamáž, ktorá sa mohla stať iba z dvoch dôvodov
"Zuzana Čaputová si svoje povinnosti, ako na to dlhodobo poukazujem, vôbec neplní. V napätej vnútropolitickej situácii je extrémne pasívna a tvári sa, že svoj pätnásťtisícový plat dostáva za to, aby niekomu potriasla ruku, keď sa všetci ostatní... Čítať ďalej
05 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik