Matovič znova útočí: Noví Rišovi KAMKOVIA
06 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Noví kamkovia! Takto infantilne nazval minister financií Igor Matovič na sociálnej sieti trochu nesúrodú trojicu Richarda Sulíka, Petra Pellegriniho a Roberta Fica. Alebo sa chce zahrať na vizionára?

Minister financií a šéf hnutia OĽANO v novom statuse na Facebooku zaútočil na predsedu strany Sloboda a Solidarita Richarda Sulíka. Obvinil Sulíka, že ho s opozíciou spája "živočíšna nenávisť voči jedinému človeku, ktorý im roky kazí biznis".

"Verím, že noví kamkovia umožnia Rišovi konečne vyriešiť koaličnú krízu. Roba, Peťa a Riša spája až živočíšna nenávisť voči jedinému človeku, ktorý im roky kazí biznis … a Miňove fašistické hlasy určite už smrdieť nebudú," pridal k trojici financmajster aj Milana Uhríka z hnutia Republika.

"Nenávisť spája… a my to nevzdáme," dušuje sa Matovič.

Zatiaľ, čo niektorí čitatelia Matovičovi fandia, ako napríklad pani Adriana, ktorá napísala: "Treba sa už povzniesť nad podrazy, neplytvať vzácnym časom a energiou na dezolátov a sústrediť sa na prácu....Treba po nich vyčistiť chlievy....Máte kopu roboty, držíme palce," niektorí to tak ružovo nevidia.

Napríklad pán Robert: "Pán minister, už sa ozaj venujte tomu prečo Vás ľudia volili. Intrigy, manipulácie a takéto žabomyšie vojny to určite neboli. V nasledujúcom období sa ukáže, či je pravda na Vašej strane. Tak už prosím ľudí nezaťažuje tým, na čo nikto nie je zvedavý. Ďakujem."

Alebo čitateľ Marek: "Ale mohol by si skončiť aby bolo lepšie obyčajným ľuďom."

Zlomí Hegerovi väz vyslovenie dôvery? Heger šokoval parlament
Heger nechce Slovensko vystaviť riziku. Ak by požiadal vládu o dôveru, rovno môže podať demisiu. Súčasná vláda má totiž len 70 poslancov a hlasovanie o dôvere by skončilo fiaskom. Vyjadrenie premiéra priniesol dnes portál hnonline. Slovensko by... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik