Belousovová sa pýta: Debilizácia pokračuje, tak kto to vlastne riadi?
06 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Ak ste si doteraz mysleli, že iba na Slovensku sú pri moci totálni hlupáci, nezúfajte. Sú aj inde, skonštatovala na sociálnej sieti národniarka Anna Belousovová.

"Ono táto éra asi vstúpi do dejín ako éra DEBILIZÁCIE verejného života," myslí si politička a spomína pri tom na novú premiérku Veľkej Británie Liz Trussovú.

Prešľap za prešľapom

"V pondelok sa stala premiérkou Veľkej Británie Liz Trussova. Ako doterajšia ministerka zahraničných vecí sa preslávila tým, že jej vedomosti zemepisu základnej školy zodpovedajú známke 5. T.j. určite by prepadla," hovorí Belousovová a hneď to vysvetľuje.

"Počas návštevy Ruska vo februári tohto roku ešte pred ozbrojeným konfliktom žiadala Lavrova, aby Rusko stiahlo svojich vojakov od hraníc s Ukrajinou. Keď sa jej Lavrov opýtal, či Veľká Británia uznáva suverenitu Ruska nad Rostovským a Voronežským regiónom, vtedajšia ministerka zahraničných vecí odpovedala, že Británia nikdy neuzná ruskú suverenitu nad týmito regiónmi. Lavrov sa jej to pýtal asi preto, lebo ruské vojská sa v tom čase nachádzali na území Ruska práve v týchto regiónoch a chcel jej jemne naznačiť, že na svojom území si môžu robiť, čo chcú. Voronežský a rostovský región sú totiž v Rusku a minister zahraničných vecí by si mal pred návštevou tej ktorej krajiny naštudovať základné informácie," uviedla politička jeden z mnohých príkladov.

Podľa Belousovovej musel byť Lavrov po odpovedi Trussovej v poriadnom šoku. 

Druhý gól si strelila tiež vtedy, keď chcela posielať pomoc pobaltským krajinám ( Litve, Lotyšsku a Estónsku ) po Čiernom mori! "Pani Trussová jednoducho nezvládla učivo zemepisu pre základné školy. A takýto človek riadi vládu Veľkej Británie!"

Bezo mňa by OĽaNO stratilo dušu. Nedáme sa, tak ako Ukrajina!
Igor Matovič bol prvým hosťom novej sezóny relácie Braňo Závodský naživo. Prezradil všeličo o koaličnej kríze, ale aj o svojom neodstúpení Takmer jednohlasne "Okrem dvoch ľudí všetci potvrdili, že v žiadnom prípade by sme žiadnemu vydieraniu zo... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Kto to vlastne v pozadí za tých hlupákov skutočne riadi?

"Takže Matovič, Danko, Gröling a ďalší plagiátori sú oproti nej skoro géniovia. Zaujímavé je, že trend debilizácie politiky na tzv. demokratickom západe je faktom. Proste čím sprostejší, tým má šance zaujať vyšší post v štáte prípadne v štruktúrach EÚ. To určite nie je náhoda," myslí si národniarka.

Belousovovú nikto nepresvedčí, že človek, ktorý doslovne nevie kde je sever, resp. ktorý sa nedokáže orientovať na mape sveta, môže skutočne riadiť štát. "Potom ale vyvstáva otázka: Kto to vlastne v pozadí za tých hlupákov skutočne riadi?! Kto riadi cez tieto nastrčené figúrky naše životy?!"

Prekvapivé výsledky prieskumu. OĽaNO padá, Hlas stráca, prehupli sa na druhé miesto!
Ak by sa parlamentné voľby konali uplynulý víkend, výsledky by boli prekvapivé. Strana Hlas - SD sa prehupla na druhé miesto, OĽaNO stráca. Prieskum uskutočnila agentúra Polis Slovakia pre Zoznam.sk. Respondenti odpovedali na nasledujúce... Čítať ďalej
05 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik