Robert Bestro: Za reči i zdražovaní chcela vláda riešiť ako proruských propagandistov
05 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Tak čo to tu teraz Igor hrá za divadielka? Veď nech si s kolegami na grilovačke upečú aj 1000 cigánskych, len nech to už robí pekne v kľude mimo funkcie. Odkazuje Robert Bestro, mladý sociálny demokrat a situáciu vo vládnej koalíciiprirovnáva k bordelu v kuchyni.

Takže Sulík...

"Takže Sulík vlastne odstúpil po dvoch mesiacoch vládneho ničnerobenia, aby išiel do parlamentu a odtiaľ podporoval tú zlú vládu, z ktorej odišiel. Jeho ministri čakali ešte o tri dni viac na Godota, aby dnes popodávali demisie a rovnako išli do parlamentu podporovať túto hroznú vládu, z ktorej museli odísť," zhrnul aktuálnu situáciu v úvode Robert Bestro.

Na rade sú ovocinári. Drahé energie ničia aj ich
Vďaka vysokému počtu teplých, slnečných dní bude tohtoročná úroda ovocia nadpriemerná. Napriek tomu budú ovocinári nútení redukovať sady. Nevedia, čo s jablkami "Úroda je fantastická, ale čo s tými jablkami bude, ani sami nevieme. Asi tisíc ton... Čítať ďalej
05 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

"Za reči i zdražovaní chcela vláda riešiť ako proruských propagandistov," tvrdí Bestro

"Matoviča medzi časom po roku osvietilo a začal hovoriť, že on musí najprv vyriešiť zdražovanie a iné problémy ľudí a až potom odstúpi. Veď ale za posledné mesiace sme tu počúvali o memorandách, o Ukrajine, o svetových trhoch ako o výhovorkách, prečo ceny rastú. Dokonca sme počúvali, že to máme znášať, lebo sme predsa solidárny národ. Tak čo to tu teraz Igor hrá za divadielka? Veď nech si s kolegami na grilovačke upečú aj 1000 cigánskych, len nech to už robí pekne v kľude mimo funkcie. Za reči o zdražovaní tu ľudí ešte nedávno chcela vláda riešiť ako proruských propagandistov, takže sa tu o tom už vôbec s takými ako je Matovič nemusíme ani len rozprávať - či nemôžeme?" Pýta sa Bestro.

Kde je strana Za ľudí?

"Remišová medzi tým tvrdí, že lepšia a reformnejšia vláda nebola a že spolupráca je vlastne výborná, len sa to tak z nejakého dôvodu navonok nezdá. Skúsme snívať v noci, nie cez deň," radí mladý sociálny demokrat, Bestro.

MUDr. Visolajský vysvetlil kam miznú peniaze zo slovenského zdravotníctva! Neuveriteľné!
Šéf lekárskych odborov MUDr. Peter Visolajský vysvetľuje, kam miznú peniaze zo slovenského zdravotníctva. "Do rúk súkromných laboratórií," tvrdí Visolajský. Neexistujúca diagnóza "Ak vám bola diagnostikovaná „alergia na laktózu“ tak pravda je... Čítať ďalej
05 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Toto už je hanba

"Ja viem, že si ich ľudia zvolili, ja viem, že majú mandát, ale toto je naozaj na zamyslenie. Veď to je neskutočná hanba. Prosím, či už sme ľavicoví, pravicoví, konzervatívni, liberálni, alebo centristickí voliči, do budúcna si skúsme pred tou urnou napočítať do desať, trošku popremýšľať a potom krúžkujme," dohovára čitateľom Robert Bestro.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik