Veronika Remišová: Slovo mafia, po Igorovi Matovičovi používa aj Veronika Remišová
04 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Kráľ šampanského Pellegrini je v prvom rade zbabelec," myslí si Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky. Po Igorovi Matovičovi, ktorý na sociálnej sieti tvrdí, že Eduard Heger je vydieraný mafiou, používa slovo mafia aj Veronika Remišová! Ale, v inej spojitosti.

"Pán Pellegrini sa zas ukazuje ako "rovný chlap." V dnešnej televíznej relácii nevydržal ani 5 minút bez toho, aby nezačal "o Remišovej", s nezmyselnými klamstvami a útokmi - samozrejme, v mojej neprítomnosti. Táto nenávisť a obsesia má svoj dôvod, keďže sme na ministerstve zastavili “škrabkanie” z IT projektov, za ktoré bol tento "digitálny líder" Smeru spolu s pánom Rašim plne zodpovedný," tvrdí Veronika Remišová.

Peter Pellegrini, predseda strany Hlas - SD, bol hosťom v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike.

Remišová požiadala o okamžité osobné stretnutie s premiérom na Liptove

Remišová tvrdí, že len v jedinom utajenom kyberprojekte našiel Najvyšší kontrolný úrad obrovské pochybenia, ktoré už vyšetruje Európska prokuratúra a Slovensko príde v dôsledku toho o desiatky miliónov eur.

"Preto Pellegrini v každej relácii útočí ako zmyslov zbavený, navyše s vymyslenými hlúposťami. Naposledy si v Hlase vymysleli video s klamstvami o údajných kolobežkách za 2500 eur, čo bola samozrejme primitívna lož, ktorá ukázala neschopnosť smerákov prečítať text z verejných zdrojov," komentuje Remišová, vystúpenie Petra Pellegriniho.

"Pán Pellegrini tiež rozpráva, že som s poslancami OĽANO niekde na Liptove. Ja sama som požiadala o okamžité osobné stretnutie s premiérom a následne sme sa počas víkendu aj stretli, keďže ministri SAS ohlásili na zajtra podanie demisie a bolo by od nás vrcholne nezodpovedné, keby sme sa o riešení tejto situácii nerozprávali. Aj kvôli takýmto klamárom a “biznismenom” v SmeroHlase by SAS a OľaNO mali zajtra nájsť kompromis pri riešení súčasnej krízy," myslí si Veronika Remišová.

Robert Fico: Prezidentka nechce vyhlásiť referendum 29. októbra
"Prezidentka nechce vyhlásiť referendum 29. októbra, lebo vie, žeby bolo úspešné a viedlo k predčasným voľbám. Musí poslúchať západ a chrániť nefunkčnú vládu," uviedol Robert Fico, predseda opozičnej strany SMER - SD. Robert Fico vysvetľuje hlavný... Čítať ďalej
04 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Slovo mafia, po Igorovi Matovičovi používa aj Veronika Remišová

"Útoky ľudí ako Pellegrini ma neprekvapujú. Flašíková-Beňová, Pellegrini či Raši sú ľudia odchovaní zmafianizovaným Smerom a bola by hanba, keby som dostávala od nich pochvalu. Napriek tomu odporúčam Pellegrinimu, nech je aj pri kritike v prvom rade chlap, nie zbabelec, ktorý útočí na ženu v jej neprítomnosti, nehanbí sa klamať a vymýšľať si očividné hlúposti, najlepšie vtedy, keď v relácií na TA3 sedí sám," dodáva ministerka Remišová.

Igor Matovič tvrdí, že mafia vydiera Hegera! Označil, kto je TÁ mafia!
Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO, expremiér a súčasný minister financií prelomil mlčanie po víkendovom teambuildingu strany OľaNO na Liptove a tvrdí, že mafia vydiera premiéra Eduarda Hegera! V príspevku na sociálnej sieti označil, kto je... Čítať ďalej
04 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik