Pročko sa pochválil TeamBuildingom OĽaNO. Ľudia mu to dali riadne vyžrať!
03 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Čaká nás ešte ťažšia kríza ako bola pandémia. No OĽaNO si práve teraz povedali, že je čas dať si riadny TeamBuilding. O "tohtoročnom výnimočnom stretnutí" sa na sociálnej sieti pochválil poslanec OĽaNO Jozef Pročko. A ľudia mu to dali riadne vyžrať!

"Každý rok máme začiatkom septembra TeamBuilding ... stretnutie poslanci, ministri, župani, európsky poslanec Pollák, krajské, okresné vedenia, asistenti OĽANO. Tohotoročné stretnutie je výnimočné. Riešime situáciu v koalícii," vysvetľuje Pročko na facebooku.

Matovič naložil Sulíkovi: Pekný darček na rozlúčku si nám tu na úteku nechal!
Elektrina pre domácnosti + 101%! Toto je výsledok “práce” ministra zo strany “odborníkov” na ministerstve hospodárstva, krúti hlavou minister financií a jeden z kameňov úrazu našej vládnej koalície Igor Matovič v statuse na sociálnej sieti. Stále... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

"Ministri nás informujú o opatreniach, ktoré pripravujú na zmiernenie ekonomického dopadu na ľudí. Práve teraz sedíme v zasadačke a na všetky aktuálne problémy, ktoré trápia Slovensko predkladáme riešenia...Cena energií. Ceny potravín. Pomoc dôchodcom, učiteľom, zdravotníkom atd...," dodal poslanec a bývalý zabávač.

Upozornil však na to, že tohotoročné stretnutie v Liptovskom Jáne je pracovné. "Večer budeme grilovať. Celý deň pracujeme. Kopnúť si do Matoviča je však vec, ktorú si aj teraz nenechajú NIEKTORÍ NOVINÁRI ujsť," vyjadril sa pročko na margo článku na liberálnom portáli.

Nespokojnosť Slovákov

Ľudia však pre čas na nejakú grilovačku vládnej strany v najväčšej vládnej kríze pochopenie nemajú. A tak si milého Joža Pročka riadne podali.

Salvadore: Vy tam toho vymyslite, jak za doterajšie dva roky.

Tomáš Merc: Dufam ze ste sa aspon zhodli ze odidete z vlady Pre dobro slovakov.

Pablo: Víťaz turnaja v pinpongu berie ktore ministerstvo?

Robert Hammer: Pan Sulík griluje, ale demokraciu.

Patrik Bednarovic: Vy kopete do ľudí už viac ako 2 roky. Najvyšší čas vás vykopať až za plot leopoldovského väzenia...

Bobby Doman: Dobre sa vám žúruje za štatne....

Jaroslav Matejička: “Krajina je v riti, úplnej riti.” Ale obyčajní ľudia sa zabávajú, to je hlavné.

Csaba Varju: Škoda že nie v Pezinku, kam patrí celá banda!!!

Šeliga: Sulík má iné priority ako Slovensko
Odpustite mi tvrdosť, ale veľmi ma nahnevalo, že Richard Sulík neprišiel na vládu, kde sa riešia ceny energií. Pri všetkej úcte, demisia (ne)demisia stále je minister, ktorý mal už mesiace pripraviť plán na boj s cenami energií, skonštatoval na... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik