Plačková porodila syna!
03 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Zuzana Plačková alias Queen (31) už v júni odtajnila pohlavie vytúženého bábätka - chlapček dostal meno Dion. Jej manžel René Strausz plakal šťastím, pretože si synčeka veľmi prial. A teraz už sa môžu radovať v troch, píše český Blesk.

Grécky boh vína

„Všetky vlastnosti s názvom Dion: veselý, pozorný, aktívny, moderný, závažný, veľkorysý, kompetentný, šťastný, priateľský, temperamentný, kreatívny,“ vysvetlila Plačková čo meno znamená. Ako dodala, Dion, alebo grécky Dionýsos, bol starorímskym bohom vína, úrody, plodnosti a zábavy. 

"A do toho bude Lev, takže super kombinácia," raduje sa Plačková, ktorá chlapca priviedla na svet v bratislavskej pôrodnici. (Redakcia upozorňuje, že v tomto sa Zuzana prerátala, znamenie leva je od 23. júla do 22. augusta).

Jasnovidci: čo čaká Rusko a svet
Proroctvá najsilnejšieho jakutského šamana o Rusku a Západe sa začínajú napĺňať. V Jakutsku sú bieli a čierni šamani. Bieli spolupracujú s duchmi Aiyy a horného sveta, černosi s duchmi Abasy a spodného sveta. Bieli vedú rituály, čierni liečia ľudí... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Milan Laca

So striebornou lyžičkou v puse

Bábätko sa narodilo ako princiatko, doma na neho čaká kočík od Diora a samozrejme väčšina výbavičky je tiež od tejto luxusnej značky.  „Konečne sme všetci spolu,“  pochválila sa na instagrame svojim fanúšikom a sledujúcim a pripojila aj video, ktoré zachytáva veľmi intímne okamihy jej rodinky.

Pod jej príspevkom sa okamžite strhla lavína gratuláciou, medzi prvými sa ozvala napríklad Jasmina Alagič alebo Lela Vémola.

„O bábätko sme sa snažili skutočne veľmi dlho, ľudia, ktorí nás poznajú, o tom vedia. Zadarilo sa nám počať v najhoršej možnej životnej situácii, o ktorej všetci viete,“ zmienila incident z minulého novembra, kedy do jej domu v rámci protidrogovej akcie vtrhla zásahovka.

Muži zákona zaistili viac ako 9 kilogramov pervitínu a obvinili 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. Zuzana s manželom Reném Strauszom (32) strávili 4 dni vo väzbe, ale nedávno boli oslobodení od obvinenia. 

Emma Čaputová by vo svete ako modelka neuspela, TVRDO zhodnotil EXPERT
Verejnosť si zrejme spomenie na to ako poslanec a šéf Život Národná strany Tomáš Taraba vyjadril svoj názor na „krásu“ prezidentkinej dcéry Emmy, ktorá sa rozhodla kráčať cestou modelky. Odvtedy sa k danej téme vyjadrili viacerí „odborníci“, ktorí... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik