MUDr. Piják: Zločinci, ktorí zatajovali pravdu o Covide, budú potrestaní
03 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Doktor Michal Piják, dlhoročný internista, reumatológ, imunológ a hepatológ bol jedným z piatich lekárov, ktorých preverovalo aj Ministerstvo zdravotníctva SR. To pred Vianocami 2021 zriadilo komisiu, ktorá o. i. aj Dr. Pijáka podozrievala zo šírenia dezinformácií a lží.

Neprešiel ani rok a MUDr. Piják na sociálnej sieti zverejňuje článok z rozhovoru Nathana Robinsona s Jeffreym Sachsom, ktorý zverejnil časopis Lancet a my vám výber z neho ponúkame v úprave MUDr. Pijáka.

Výskum nebezpečných vírusov

Prof. Jeffrey Sachs hovorí, že je „celkom presvedčený, že COVID-19 vyšiel z americkej laboratórnej biotechnológie“ a varuje, že výskum nebezpečných vírusov prebieha bez verejného dohľadu.

Jeffrey Sachs je riaditeľom Centra pre trvalo udržateľný rozvoj na Kolumbijskej univerzite a prezidentom Siete riešení pre trvalo udržateľný rozvoj OSN. Pôsobil aj ako predseda komisie COVID-19 pre popredný lekársky časopis Lancet.

Prof. Sachs prostredníctvom svojich vyšetrovaní ako šéf komisie COVID-19 dospel k záveru, že existuje mimoriadne nebezpečný biotechnologický výskum, ktorý je držaný pred očami verejnosti, že Spojené štáty podporujú veľkú časť tohto výskumu a že je veľmi možné, že SARS-CoV-2, vírus zodpovedný za COVID-19, vznikol v dôsledku neúspešného výskumu nebezpečného vírusu.

Pozrite, aké faux-pas si vyrobili poslankyne za OĽaNO
Kde sú časy, kedy sa v parlamente pohybovala skutočne vzdelaná a inteligentná elita spoločnosti, povzdychne si nejeden človek. A včerajšie oslavy výročia vzniku Ústavy mu zrejme dávajú za pravdu. Fanfáry zo StarWars Poslankyňa Monika Kozelová... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Bránia skutočnému vyšetrovaniu

Sachs bol nedávno spoluautorom článku v časopise Proceedings of the National Academy of Sciences požaduje nezávislé vyšetrovanie pôvodu vírusu. Verí, že existuje jasný dôkaz, že Národný inštitút zdravia a mnohí členovia vedeckej komunity bránia vážnemu vyšetrovaniu pôvodu COVID-19 a odvracajú pozornosť od hypotézy, že riskantný výskum podporovaný USA mohol viesť k miliónom úmrtí.

Ak je táto hypotéza pravdivá, dôsledky by boli otrasné, pretože by to mohlo znamenať, že vážení členovia vedeckej komunity niesli zodpovednosť za globálnu katastrofu. Prof. Sachs v tomto rozhovore vysvetľuje, ako šéf komisie COVID-19 pre popredný lekársky časopis dospel k záveru, že mocní aktéri bránia skutočnému vyšetrovaniu.

Zdroje, z ktorých MUDr. Piják čerpal

Celý článok tu: https://www.jeffsachs.org/.../64rtmykxdl56ehbjwy37m5hfahwnm5

Viac o prof. Sachsovi tu: https://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Sachs

Petrovi Kremskemu (OĽaNO) už tečú sliny. Trúfa si na tento post
Demisia Richarda Sulíka ešte ani poriadne nepristála na stole prezidentskej kancelárie, už sa na jeho hlavu znáša ďalšia vlna kritiky. Tentokrát od poslanca za OĽaNO, predsedu hospodárskeho výboru NR SR Petra Kremského. Na svojej facebookovej... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik