Aká sebareflexia! Minister Krajniak kritizuje vládu, ktorej je súčasťou
03 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Situácia na Slovensku je naozaj vážna. Slovensko morduje nielen strach z prichádzajúcej zimy a cien energií, ale aj vládna kríza. Rozčúlenie neskrýva ani Milan Krajniak (Sme rodina) minister práce, sociálnych vecí a rodiny. Kritizuje kroky vlády, v ktorej je sám ministrom. Ide o sebareflexiu, alebo o niečo iné?

"Situácia je vážna, na Slovensku musíme zastropovať ceny energií, aby ľudia, firmy aj verejný sektor vedeli, na čom sú," vyjadril sa minister Milan Krajniak.

Denník Pravda informuje, že minister Milan Krajniak pred začiatkom víkedy, kedy sa uskutočnilo rokovanie vlády uviedol:

„Neexistuje, že my sa pozeráme pol roka na to, aby časť špekulantov, obchodníkov s energiami a bánk bohatla na tom, že na Slovensku vyrábame elektrinu za 20 – 40 eur na megawatt a potom sa vracia na Slovensko za 500 eur a musia to platiť firmy a domácnosti. Toto sa musí skončiť."

Matka zavraždenej Martiny: Toto by moje deti nechceli. V žiadnom prípade
Zdá sa, že aktuálna politická situácia už dvíha zo stoličky každého. K tomu čo sa na politickej scéne deje, sa vyjadrila aj matka zavraždenej Martiny Kušnírovej, priateľky zavraždeného novinára Jána Kuciaka. Najprv sľubovali, teraz si nevedia... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Čo by mala vláda, ktorej je súčasťou aj minister Krajniak podľa neho urobiť

Krajniak je presvedčený, že: "...musia byť kompenzácie pre ľudí, ale situácia je taká vážna, že vláda musí cenu zastropovať, aby ľudia, firmy, verejný sektor, zariadenia sociálnych služieb minimálne rok vedeli, na čom sú a vedeli s istotou počítať, že takéto budú mať ceny elektriny, plynu, tepla."

Krajniak nie je spokojný s prácou vlastnej vlády

Krajniak poukázal aj na to, že kým: „...Poliaci, Rumuni, Španieli, Portugalci prijímajú domáce opatrenia, vláda na Slovensku čaká."

"My čakáme. Na čo?" Pýtal sa minister pred samotným rokovaním vlády.

Matovič naložil Sulíkovi: Pekný darček na rozlúčku si nám tu na úteku nechal!
Elektrina pre domácnosti + 101%! Toto je výsledok “práce” ministra zo strany “odborníkov” na ministerstve hospodárstva, krúti hlavou minister financií a jeden z kameňov úrazu našej vládnej koalície Igor Matovič v statuse na sociálnej sieti. Stále... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik