Pozrite, aké faux-pas si vyrobili poslankyne za OĽaNO
02 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Kde sú časy, kedy sa v parlamente pohybovala skutočne vzdelaná a inteligentná elita spoločnosti, povzdychne si nejeden človek. A včerajšie oslavy výročia vzniku Ústavy mu zrejme dávajú za pravdu. 

Fanfáry zo StarWars

Poslankyňa Monika Kozelová dlhé roky pôsobila, ako režisérka v RTVS, ako textárka bola pri zrode niekoľkých hitov napríklad víťaza Bratsilavskej Lýry Berca Baloga. O to viac prekvapuje, že si fanfáru, ktorá víta prezidentku "poplietla" s titulnou hudbou k filmu Star Wars.

Generál Šándor: Netreba robiť verejnú šou a stavať sa do pozície "rusobijcov"
Generál vo výslužbe Andor Šándor v nedávnom rozhovore okrem iných veľmi zaujímavých vecí vyslovil aj názor, že Rusko by sme z obranných stratégií rozhodne "vynechávať" nemali. S bubnom na zajace by nešiel "Slovensko a Česko sú v pozícii malých... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

"Ešte som nezažila slávnostné odovzdávanie štátnych cien, kde by prezidentka prichádzala a odchádzala za tónov hudby zo STAR WARS. Až do dnes," napísala na svojej fanúšikovej FB stránke poslankyňa Monika Kozelová. Zdroj vám priniesť nemôžeme, jej status bol medzičasom vymazaný. Ľudia jej ho v komentároch zrejme ešte budú nejaký čas pripomínať.

Screenshot z FB stránky Monika Kozelová, OĽaNO | Status bol síce vymazaný, no ľudia sú všímaví

Pôvodný status

obsahoval aj diskusiu, v ktorej jej kolega Juraj Čurný vysvetlil a uviedol linky, odkiaľ vlastne táto fanfára pochádza a že premiéra opery Svätopluk sa konala 17 rokov pred vznikom filmu StarWars.

Čas schrupnúť si

Za taký považovala príhovor Borisa Kollára, predsedu parlamentu, kolegyňa pani Kozelovej, poslankyňa Zita Pleštinská. Jej únavou zmorená, driemajúca tvár obletela a dobre pobavila Slovensko. 

Bývalým tenistom politika "zachutila" - niektorí mieria aj do tej komunálnej
Zdá sa, že ani bývalým športovcom nie sú ľahostajné podmienky, ktoré vládnu v samosprávach - v obciach, či mestských častiach, v ktorých žijú. A tak sa traja z nich rozhodli, že ich chcú zmeniť. Ján Krošlák Ten už pred parlamentnými voľbami... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik