Dag Daniš: Dúfam, že pripečená telenovela Matoviča a Sulíka sa čoskoro skončí
01 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Na absolvetovi fakulty manažmentu ma fascinuje, ako zvláda krízové riadenie," píše na sociálnej sieti novinár Dag Daniš. Vrcholiacu vládnu krízu a desať bodov Igora Matoviča hodnotí aj jeden z najlepších komentátorov, novinár Dag Daniš.

Koaličná kríza vrcholí. Do jej ukončenia ostáva iba pár hodín a bude rozhodnuté! Od roku 2020 nejde o prvú vážnu krízu, ale táto z nich je najvážnejšia. Kým vládni predstavitelia v zákulisí vykladajú karty na stôl, občania Slovenska zápasia nielen s pretrvávajúcim suchom, ale aj vysokou infláciou. Scenárov k ukončeniu vládnej krízy je mnoho. Vyjadril sa snáď už každý. Výherné "eso," má ale stále v rukách jeden z nich. Igor Matovič (OľaNO), alebo Richard Sulík (SaS). Pár hodín pred finálem sa objavujú nové skutočnosti. Nič nie je isté!

Nič nie je isté! Objavil sa nový scenár riešenia koaličnej krízy!
Koaličná kríza vrcholí. Do jej ukončenia ostáva iba pár hodín a bude rozhodnuté! Od roku 2020 nejde o prvú vážnu krízu, ale táto z nich je najvážnejšia. Kým vládni predstavitelia v zákulisí vykladajú karty na stôl, občania Slovenska zápasia nielen... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

10 Matovičových bodov

Strana OĽaNO našla riešenie! Predstavila svoje požiadavky, ktorým podmienila odstúpenie Igora Matoviča (OĽaNO), ministra financií. OĽaNO zverejnilo 10 požiadaviek, ale Richard Sulík už demisiu prezidentke Zuzane Čaputovje podal. Tí, ktorí sledujú vrcholenie vládnej krízy majú tiež názor. Mnohí hovoria o vydieraní stranou OĽaNO. 

OĽaNO má plán! Tí, ktorí sú proti hovoria o vydieraní! Pozrite si reakcie
Strana OĽaNO našla riešenie! Predstavila svoje požiadavky, ktorým podmienila odstúpenie Igora Matoviča (OĽaNO), ministra financií. OĽaNO zverejnilo 10 požiadaviek, ale Richard Sulík už demisiu prezidentke Zuzane Čaputovje podal. Tí, ktorí sledujú... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Dag Daniš, novinár, si želá, aby pripečená telenovela Matoviča a Sulíka skončila

"V posledný deň pošle z dovolenky ďalší zoznam nápadov, vyfarbí to ako podmienky pre SaS - a naivne čaká, že Sulíkovi sa roztrasie spodná pera... Nič o tom nevedeli poslanci OĽaNO, nič o tom nevedeli partneri, nijaké rokovania, nijaké vyjednávanie, nijaké rozhodovanie v strane Jednoduchých (pardon, Obyčajných). Nič. Len nový Matovičov "status" zo Španielska, ktorý doma nahlas prečítal hovorca Heger s asistenciou Naďa," píše Daniš na sociálnej sieti.

Daniš predpokladá, že Sulík sa tým už nebude zaoberať

SaS predsa nechcela len odchod Matoviča do parlamentu (čo by samo o sebe nič neriešilo). SaS chcela, aby kormidlo prevzal Heger. A aby Matovič prestal svoje nočné nápady a facebookové dekréty diktovať ako politiku vlády (takto tupo to neriadia ani v rovníkovej Afrike).

"A to je nereálne. Dúfam, že pripečená telenovela Matoviča a Sulíka sa čoskoro skončí. Reči o jej pokračovaní na mňa pôsobia ako šírenie poplašnej správy," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Daniš.

Rado Baťo: Heger, Matovič a rozpočtová paródia patria na politické smetisko
"Ak niekto potreboval tisíce uistenie v poradí, že Matovič je zákerný psychopat, dnešné desatoro podmienok pre Sulíka na poslednú chvíľu tomu vrchovate poslúžilo," myslí si Rado Baťo, bývalý novinár. Je presvedčený, že okrem toho, že Heger s... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik