Juraj Krúpa nazval Viktora Orbána fašistom?
31 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Juraj Krúpa, poslanec NR SR, odídenec z OĽaNO, ktorý spustil nedávno kotvy v poslaneckom klube SaS nazval Viktora Orbána, premiéra susednej krajiny, Maďarska, fašistom?

"Fašisti sa množia klonovaním, alebo vzájomnou osudovou príťažlivosťou?" Pýta sa Juraj Krúpa na sociálnej sieti.

 Na sociálnej sieti zverejňuje Krúpa fotografie, kde si Robert Fico podáva ruku s Viktorom Orbánom, Milanom Uhríkom a fotografiu z kancelárie podpredsedníčky maďarského parlamentu Dóry Dúrovej, ktorá stojí pri buste Miklóša Horthyho.

"V kancelárii podpredsedníčky maďarského parlamentu Dóry Dúrovej bola umiestnená socha Miklóša Horthyho, nacistiského kolaboranta s Hitlerom," píše Krúpa.

"Už predtým si hrkútali Orbán s Ficom, či Fico s Uhríkom," dodáva.

"Darmo, láska je buď v génoch, alebo v nacistických myšlienkach," myslí si Juraj Krúpa.

Matúš Šutaj Eštok: Lipšic podlo útočí!
"Politik prezlečený za špeciálneho prokurátora Daniel Lipšic zažil poriadny šok. Zvyknutý na servilnosť pár jeho kamarátskych novinárov, ktorí sa ho úslužne pýtajú maximálne na to, ako zvláda svoj pracovný deň, dostal zrazu kritické otázky. A to sa... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik